İtopya'dan Ryzen 3 1200 ve RX 570 Sistem Alınır mı?

O işte birşey yok. Ama işlemci ile ekran kartı darboğaz yapacaktır. 2200G yaparsanız darboğaz söz konusu olmaz. SSD’yi HDD yaparsanız hızdan mahrum kalmış olursunuz. Ama benim size tavsiyem üzerine biraz daha koyup Teknobiyotik’deki V3.5 Killer sistemi alman. Aradaki fark uçurum.

Güç kaynağı ve kasa aşırı dandik modeller. Powerboost güç kaynağı aşırı derece de verimsiz. Sisteme 30w kala yetiyor. Buda yüksek risk sınıfındasın demek yani sisteminin yanma riski çok yüksek. Olmaz deme çok fazla yaşandı bunlar. Teknobiyotiğin rakip olarak çıkardığını Dark n5 e yükseltip alman en doğrusu. Dark n5 kasasında Highpower 400w 80+ bir güç kaynağı mevcut. Ryzen 3 1200 ile 3.8 GHZ hızlarına stok fanla çok rahat çıkarsın tabi bu dediğim n5 de geçerli. 3.8 GHZ de en ufak darboğaz olmaz.

Dostum bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. O kasa rezalet bir kasa. O PSU'da rezalet bir PSU. O sistem bileşenleri o kasada ciddi oranda ısınacaktır. Biraz dişini sıkıp bütçeni arttırırsan daha verimli ve güncel sistem olan V3.5 Killer almalısın. Bu rekabet ortamında iyi bir fırsat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…