İtopya'ya gönderilen monitör teknik servise gönderilmeden bana geri kargolandı

Sonuç olarak ikinci köpük o kutudan çıkmadı mı güzel kardeşim :D Sen demek ki köpükleri yanlış soktun kutuya ve girmedi. Girmeyince birisini çıkardın ve tek olanı sıkıştırıp öyle gönderdin. Ama dediğim gibi senin sorun bence köpükten dolayı değil. Ayrıca bu konuyla ilgili mail yerine tekrar telefonla bilgi almayı denedin mi?
E tamam, koyamadım ve gönderdim sonuç olarak. İstedikleri orjinal kutu var, içeriği tam. Güç kablolarıyla HDMI kablosu ve USB kablosunu dahi koydum. Daha ne istiyorlar? Müşteri hizmetleri sadece teknik servise yönlendiriyor, teknik servise de bir şey gönderilmediğinden de adamların haberi dahi yok. İtopya'da çalışan biri almış kutuyu açmış, bakmış ve güneş doğduğu gibi kargoya vermiş saat sekizde. Eminim kutunun içerisine bile tek birisi bakıp anında kargoya yollamıştır ufak bir pürüz bulup.

E tamam, koyamadım ve gönderdim sonuç olarak. İstedikleri orijinal kutu var, içeriği tam. Güç kablolarıyla HDMI kablosu ve USB kablosunu dahi koydum. Daha ne istiyorlar? Müşteri hizmetleri sadece teknik servise yönlendiriyor, teknik servise de bir şey gönderilmediğinden de adamların haberi dahi yok. İtopya'da çalışan biri almış kutuyu açmış, bakmış ve güneş doğduğu gibi kargoya vermiş saat sekizde. Eminim kutunun içerisine bile tek birisi bakıp anında kargoya yollamıştır ufak bir pürüz bulup.

Peki kargo size geri sağlam şekilde ulaştı mı?

E tamam, koyamadım ve gönderdim sonuç olarak. İstedikleri orijinal kutu var, içeriği tam. Güç kablolarıyla HDMI kablosu ve USB kablosunu dahi koydum. Daha ne istiyorlar? Müşteri hizmetleri sadece teknik servise yönlendiriyor, teknik servise de bir şey gönderilmediğinden de adamların haberi dahi yok. İtopya'da çalışan biri almış kutuyu açmış, bakmış ve güneş doğduğu gibi kargoya vermiş saat sekizde. Eminim kutunun içerisine bile tek birisi bakıp anında kargoya yollamıştır ufak bir pürüz bulup.

Dostum bende İtopya şubesinden monitör almıştım 1 yol sonra monitör bozuldu ve şubeye geri götürüp kutuyu eksiksiz şekilde geri verdim ve 20 gün sonra bana sıfır kutu verdiler.

Dostum bende İtopya şubesinden monitör almıştım 1 yol sonra monitör bozuldu ve şubeye geri götürüp kutuyu eksiksiz şekilde geri verdim ve 20 gün sonra bana sıfır kutu verdiler.
Yarın gelecek kutu sıfır olsa ne güzel olurdu. :D Monitörün paneli kendi kendine bozuldu, görev çubuğunda çizgiler çıkıyor bunun için götürmüştüm. G24F 2 ile bu sorunu yaşayanlar var, başka modellerde de. Hepsinde de servis monitör panel arızası diyip değişim yapmışlar.

Yarın gelecek kutu sıfır olsa ne güzel olurdu. :D Monitörün paneli kendi kendine bozuldu, görev çubuğunda çizgiler çıkıyor bunun için götürmüştüm. G24F 2 ile bu sorunu yaşayanlar var, başka modellerde de. Hepsinde de servis monitör panel arızası deyip değişim yapmışlar.

Eğer monitör size geri geldiğinde sağında solunda darbeden kaynaklı bir sorun varsa muhtemelen onu gören servis personeli eksik kutu içeriği deyip size geri gönderdi. Bakalım gelince ne olduğu belli olacak :D

Eğer monitör size geri geldiğinde sağında solunda darbeden kaynaklı bir sorun varsa muhtemelen onu gören servis personeli eksik kutu içeriği deyip size geri gönderdi. Bakalım gelince ne olduğu belli olacak :D
Darbe veya kırık bir şey olsaydı büyük ihtimalle attığım maillere dönüş sağlanır ve bundan teknik servisin bile haberi olurdu, monitör üç gün ellerindeydi.

Meraklısına: Ürün bugün öğlen saatlerinde tekrar elime ulaştı ve köpüğün eksik olması sebebiyle geri gönderilmiş, bir köpük eksik diye direkt teknik servise göndermemi söylemişler notta. Teknik servis olan ServisPoint ise direkt kendilerine gönderim yapamayacağımı söylüyorlar. İtopya olmuyorsa eğer garanti kağıdında yazan distrübütör aracılığıyla gönderin bize dediler, garanti kağıdında distrübütor yazmıyor. Gigabyte'nin üç distrübütörünü yazdı bana ServisPoint; Arena, Endeks ve Vektron. Üçüne de ayrı ayrı mail attım ürünün seri numarasıyla, üçü de bu seri numaralı ürünün distrübütörlüğünü biz yapmıyoruz dediler. İtopya'ya ikinci köpüğü de koyup kargolattım, bu sefer iyi kargoladım ve eksiksiz. Faturanın dahi fotokopisini çıkarıp kutuya koydum. Bu sefer de teknik servise gönderin diyemezler. İkinci köpüğün üst kısmı çok az yırtık, tek sorun o. O yırtığı da problem etmezler diye düşünüyorum, ikinci köpükle kutu içinde bir gram yer kalmadı ve korunaklı şu anda. Ürünü ikinciye gönderdim, bekliyorum.

Ayrıca bugün ürün geldiğinde fiziksel bir problemi yoktu, hasar almamıştı. Bilgisayar bağlayıp ekstra test ettim, garantiye gönderme sebebim dışında herhangi bir problem yine yoktu.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı