Selamlar.
12 şubat 2025 tarihli "Fifine h6" kulaklığı itopya.com üzerinden aldım. Sonrasında kargom 17 şubat 2025 tarihinde taşıyıcı birim "Yurtiçi Kargo"ya teslim edildi. Ardından gelişen süreç, 18 şubat 2025 tarihinde akşam saatlerinde 18:00 gibi kulaklığı teslim aldım. Kulaklığı açtım, 19-20 şubat tarihleri olmak üzere 2 gün bendeydi, dip ses sorunu ile karşılaştım ve teslim etmeye karar verdim, o geçen süre içerisinde kullanılmadı. Ter, yağ gibi lekeler yoktu yani. Sonrasında 21 şubat 16:00 da şubeye kendim götürerek teslim ettim. Sonrasında 21 şubatın akşamında gönderilmek üzere yola çıktı ve 22 şubat, sabah saat 11:00'da teslim edildi.
Ardından gelişen süreç içerisinde 27 şubat 2025 tarihinde teknik desteğe verildiğine dair bir SMS ve Gmail geldi. Ben de tamam falan diyerek geçiştirdim ve 3 günde, 4 günde bir "Durum ne?" diye Gmail attım. Oradaki kişiler ile haberleştik. Sonrasında bugün;
12.03.2025 tarihli, 18:20 saatlerinde Yurtiçi Kargo'dan şöyle bir SMS aldım;
Era elektronik ticaret - 123456789 nolu kargonuz gönderici müşterimizden teslim alınmıştır. Buradan takip edebilirsiniz: Diye link bırakılmış.
O linke tıkladığımda kulaklık olduğunu zaten anladım ama daha dağıtıma çıkmamış. Yurt içi uygulaması üzerinden yola çıkmadan iade diyebiliyorum. Demeli miyim?
Dip ses problemi için ben ne yapabilirim? İtopya üzerinden iade şartlarını istediğimde bir kağıtta "iade istiyorum ya da değişim istiyorum" yazmalı, bir kağıtta da sorununuz yazmalı diyordu. Çok detaylı şekilde hem sorunumu yazdım, hem de kağıta iade istiyorum yazdım.
Şimdi geri geliyor kulaklık. Tüketici hakem heyetine başvuru da bulunmayı, şikayet var sitesinde de şikayet oluşturmayı düşünüyorum.
Ne yapmalıyım tam olarak?