İyi anlaştığın biriyle küsmek

Random.User

Decapat
Aslında böyle şeylere çok takmam ama bu sefer çok düşündüm. Buraya içimi dökmek için yazıyorum.

Neredeyse 3 yıldır arkadaş olduğum biri var. Ve bir konu yüzünden sınıfta birbirimize girdik. Birbirimize girdik dediğim normal tartışma değil, bildiğin vurmalı kırmalı kavga. Sınıfta o sırada hoca yoktu o yüzden disiplin olacağını sanmıyorum ama beni endişelendiren bu değil. 3 yıldır tanıdığım biriyle aramın bozuk olması çok kötü hissettiriyor ama barışmak da istemiyorum. Çünkü haklı olan bendim. Haklı olan ben olmama rağmen herkes onun yanında oldu. Sırf sınıfta daha popüler olduğu için. Zaten hayattan bıkmış biriyim, uzun zamandır biriken sinirimi birine boşaltmam için küçücük bir şey olması bile yeterliydi. Ama kavgayla olması ve kimsenin yanımda olmaması beni çok kötü hissettiriyor. Şu an o kadar kötü hissediyorum ki, bir arkadaşımın daha gitmesi, 3 yıllık arkadaş dediğim kişilerin gerçek yüzünü belli etmesi...

Ne yapmalıyım, barışmak için onun gelmesini mi bekleyeyim yoksa ben mi gideyim? Ya da hiç barışmamalı mıyım? Bu kötü histen nasıl kurtulabilirim?

Benim 2. oluyor. Egolu pisliğin tekiydi.

1. Konuşmadığımızda ortak arkadaşımıza onun ne yaptığını sordum. Merak ettim. Gitmiş ona söylemiş vs tekrar konuşmaya başladık.
Sonra bana dönüp dedi hiç arkadaşın yokmuş vs sen istiyorsun diye konuştum dedi.
2. yani son olayımızda ben yol verdim. Kendini Elon Musk girişimci sanıyor. Ailesini 5-7k dolar borca soktu. Borsaya girdi, e ticaret yapmaya çalıştı. ( yaşı 21'di )
Kendi hariç herkesi aptal gibi görüyor..

Konuşarak çözeceksin. Hiçbirimiz seni yönlendirerek veya sana burada yalandan sevgi sözcükleri yazarak mutlu edemeyiz ve kötü histen kurtaramayız. Biterse de bitsin, bu da bir tecrübe olur sana.

Affedilmeyecek bir şey değil ama,yazıda yazmamıştım, kavgadan sonra sınıfta laflar attı ve herkese rezil etti beni. Bunları affetmem.

Barışmayı deneyin çünkü aynı sınıftaymışsınız ara sıra sıkıntılar çıkabilir.
Kavgadan sonra çok düşündüm, gidip barışayımmı diye ama sonradan yaptıklarını düşündüm, barışmamız için onun gelmesi gerek.

Son düzenleme:
Bence sen gitme, ona ihtiyacın yok. Madem o yanlış bir şey yaptı, ki kavga da etmişsiniz. Bırak IP'ler kopsun. O gelirse düşünürsün ama sen gitme.

Sen şu an barışmayı vs düşünüyorsun. O arkandan küfür de ediyor olabilir. O yüzden bazılarının egosunu tatmin etmeye değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı