İyi bayramlar!

Herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar sizden ricam lütfen covid e karşı dikkatli olmanız. Şu an amcamlar dedemler herkes pozitif. Kimimiz hastanede kimimiz evdeyiz. Dışarı çıkamıyoruz. Bende testimi dün yaptırdım. Sonuçlanmadı ama belirtiler var. Ve direkt temas halindeydik. Virüs içimizden birinden tüm aileye yayıldı. Sağlam olan 3 5 kişi kaldı. Biz dışarıdan korunurken içimizden biri herkese yaydı. Lütfen çok dikkatli olun. Mesafenize maske takmaya azami öncelik gösterin. Maalesef bu virüs en yakın akrabanızdan bile bulaşabiliyor. Amcam, halam, teyzem, dayım birşey olmaz, onlardan bulaşmaz demeyin. Tekrardan hepinizin bayramı kutlu olsun. Sağlıklı bayramlar.

@Sirius Black Malesef bizde aynıyız şuan akrabalar arası ilişkiler çok iyi olmadıgı için fazla ziyaret olmuyor.
Kurban katliamdır tarzı saçma yorumlar olmasın Ateist bir birey olarak saygım sonsuz herkesin her dine saygı duyması gerektiğine inanıyorum. Aileniz ve sevdikleriniz ile mutlu, sağlıklı nice bayramlar diliyorum hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…