İyi Bilgisayar Sahibi Olmak Nasıl Bir Duygu?

İlk başta başından ayrılmak falan istemiyorsun ama sonralarda bu azalıyor olsa da eline aldıkça mutlu ediyor insanı.

Baya güzel, 9500GT ve GT520M'den GTX1070'e geçiş gerçekten mükemmel bir his. Hiç dert olmuyor her oyunu düşünmeden alabiliyorsunuz. 520M yüzünden orijinal GTA 5 bile alamamıştım.

Hocam adamlar GT220M'le GTA 5 oynuyor. [emoji1]
Eki Görüntüle 141507
 
Söylemeye çalıştığım şey, 3 lira verip de işini görebileceğin şeye 20 lira vermeye gerek olmadığıdır. Eğer dersen benim param var, kullanmasam da almak istiyorum, tabiki alabilirsin. Kimse senin cebinin derdine düşmez. Ben ki 3 bin liralık sistem toplamak için günde 14 saat çalışan insanım. Kendi görüşümü kendi hayat şartlarıma göre yazdım. Ben bir fabrikatörün çocuğu nasıl düşünür bu konuda bilemem. Bir milyoner nasıl düşünür bilemem. Ama bana göre bu kadar savurganlık aptallıktır. Eğer sana göre de benim yazdıklarım aptallıksa, eyvallah saygı duyarım.
Sen beni hiç anlamamışsın. Uzatmayacağım. İyi günler.
 
Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim bir şey var. İyi bilgisayar sahibi olmak nasıl bir duygu? Her oyunu açan bir PC insanı açgözlü yapar mı?
Bir yerden sonra bıkkınlık veriyor mu?
Çok güzel bir duygu. Kötü bir sistemden taş gibi bir sisteme geçmek çok güzel bir duygu. Tabii başka kişileri görünce keşke daha iyisini alsaydım dediğim oluyor, ama idare ediyorum. İlk defa ultra ayarlarda oynadığım bir oyuna "bu benim oynadığım oyun olamaz" demiştim.
 

Geri
Yukarı