turknet al 1000 mbit yap geç 100 mbit ile arasında fiyat farkı yok aynı fiyatEn iyi internet hangisi? Böyle 100 ya da 50 Mbps veren, fiyatı çok tuzlu olmayan.
TurkNet al 1000 Mbit yap geç 100 Mbit ile arasında fiyat farkı yok aynı fiyat.
En iyi internet hangisi? Böyle 100 ya da 50 Mbps veren, fiyatı çok tuzlu olmayan.
arkadaşımda bu internet var galiba pingden geçilmiyor![]()
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
En iyi internet hangisi? Böyle 100 ya da 50 Mbps veren, fiyatı çok tuzlu olmayan.
Ben bir süre kullandım bende ping sorunu yoktu. Turknet FİBER olmadığı sürece kullanmazdım.arkadaşımda bu internet var galiba pingden geçilmiyor
aylık 470 tlye turknet alın bence
Eğer ki altyapınız FİBER ise yada 70 80 100 MBPS civarında ise tabikide TÜRKNET öneririm.En iyi internet hangisi? Böyle 100 ya da 50 Mbps veren, fiyatı çok tuzlu olmayan.
Türknetten sorgulama yaptığımda 98 MBPS gösteriyor yani Türknetten paketi aldığımız zaman 98 mbps net olarak tam perfornmansını gösterir mi ?Eğer ki altyapınız FİBER ise yada 70 80 100 MBPS civarında ise tabikide TÜRKNET öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.