İyzico kampanyasından nasıl yararlanılır?

scoutt

Decapat
Daha fazla  
Ulugames'ten İyzico 500 TL indirimi ile 1300 liraya E-YOOSO Z-82 model klavye almak istiyorum fakat İyzico'yu hiç bilmiyorum. Hesabımın sadece e-postasını doğruladım aşağıdaki resimdeki gibi, İyzico sanal kartla beraber mi alırsam 500 TL indirimden yararlanırım yoksa başka herhangi bir kartla da olur mu? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-29-19-46-53-409_com.iyzico.assistant.jpg
    Screenshot_2025-07-29-19-46-53-409_com.iyzico.assistant.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
Ulugames'ten İyzico 500 TL indirimi ile 1300 liraya E-YOOSO Z-82 model klavye almak istiyorum fakat İyzico'yu hiç bilmiyorum. Hesabımın sadece e-postasını doğruladım aşağıdaki resimdeki gibi, İyzico sanal kartla beraber mi alırsam 500 TL indirimden yararlanırım yoksa başka herhangi bir kartla da olur mu? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

Kampanyaya katıldıktan sonra İyzico ile öde kısmından herhangi bir kart ile oluyor diye biliyorum.

Hocam kampamayaya katıldığımızı nereden görüyoruz, kampanyalar kısmından gözükmüyor çünkü şu an.

Hocam önceden kullandığım için bende de gözükmüyor. Nasıl yapabiliriz ki acaba kampanya bitmedi diye biliyorum hala ama kampanyaya katıl tuşuna basmayınca da olmuyor cashback vermiyor.

Hocam önceden kullandığım için bende de gözükmüyor. Nasıl yapabiliriz ki acaba kampanya bitmedi diye biliyorum hala ama kampanyaya katıl tuşuna basmayınca da olmuyor cashback vermiyor.

Hocam fotoğraftaki gibi şu an 1. aşama hesabını doğruladım, 2.aşama doğrulamaya sahip değilim ondan olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı