Çözüldü İyzico ve Parolapara kampanyaları devam ediyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu ürümü almayı düşünüyorum, kampanyalarla yaklaşık 600 TL'ye denk geliyor. Bu kampanyalar halen daha devam ediyor mu?
Evet devam ediyor; bayram kampanyası hariç ay sonuna kadar, bayram kampanyası da kurban bayramının sonuna kadar devam ediyor.
Bu ürümü almayı düşünüyorum, kampanyalarla yaklaşık 600 TL'ye denk geliyor. Bu kampanyalar halen daha devam ediyor mu?
Evet devam ediyor; bayram kampanyası hariç ay sonuna kadar, bayram kampanyası da kurban bayramının sonuna kadar devam ediyor.

Çözüm

240mm sıvı soğutma çok gerekli değil gibi. Zaten F/P bir çift bloklu hava soğutma 360mm sıvı soğutmalara yakın bir performans veriyor. Çok üst seviye bir işlemcim varsa kaliteli bir 360mm sıvı soğutma alırdım onun haricinde hava soğutma tercih ederdim, tabii sana kalmış hocam paylaşmak istedim fikrimi.

Arkadaşlar merhaba ben GaminGen'den monitör alıcam ve bu %10luk olan kampanyaya katılmak için uygulamayı indirdim ilk başta kampanya gözükmüyordu ama sonradan geldi hatta yanında daha öncesinde gözükmeyen baya bi kampanya da geldi ama 5 dakika sonra uygulamayı kapatıp açtım ve kampanya şuan tekrar gözükmüyor beklesem de gelmedi ama ben kampanyaya zaten katılmıştım geri ödememi alır mıyım bir sorun yaşar mıyım burda bu şekilde alışveriş yapıp herhangi bir sonuç alan arkadaşlar var mı adamların müşteri hizmetleri cevap vermiyor.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı