İzlenebilecek Türk dizileri

Türk dizileri izlenecek diziler değil. Gibi güzel duruyor, yorumları iyi, onun dışında kanallarda çıkan hepsi birbirinin kopyası, bütün gününü televizyon karşısında geçiren insanlara hitap eden diziler var. Bir de Aynen Aynen öneririm.
 
Türk dizilerinin çoğu saçma. Güzel olanlar da gereksiz uzadığı için bayıyor. Mesela zamanında "Baba Candır"ı severek izliyordum ama onun da son sezonu sıkmıştı. İlk 8-10 bölüm baya keyifliydi ama. Türk dizileri hep böyle, ilk bölümlerde konu ilgi çekici olur, sonra asıl konu biter, reyting yüksek diye diziyi bitirmezler ve klişe konular işlenmeye başlanır reytingler düşene kadar.

Orijinali 16 bölüm olan Mahkum dizisinin 2. sezonu başlayacak mesela :d
 
"Yeşil Deniz" 2014-2016 yılları arasında TRT'de yayımlanmış bence çok başarılı bir dram-komedi ve aksiyon dizisi. Şuana kadar izlediğim en iyi Türk dizisi olabilir. 3 senedir yaz aylarında günde 1 er bölüm izleyerek geçen hafta tamamını bitirdim, aslında hakkında konuşulacak çok fazla pozitif özelliği var ama izleyerek kendiniz tanıklık etmeniz daha uygun olacaktır.
 
Komedi seviyorsanız şiddetle Gibi isimli diziyi öneririm.
10 bin adım isimli dizi keyiflidir, aşırı komik değil fakat olay örgüleri, sohbetleri falan sarıyor.
Ayak İşleri isimli dizi var, iki tane mafya elemanın başından geçen komik olaylar güzeldir bu da.
Şimdilik bunlar geldi aklıma :D
 
Aşk yeniden, kardeş payı ve Avrupa yakası komedi de favorim bunlardır. Aşk derseniz kiraz mevsimi.

Ezel'i izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ediyorum.

Gibi'yi çok fazla öven var ama mizacı farklı, benim için aman aman çok komik değil. Ama yorucu bir dizi de değil. Hızlıca bitirirsiniz ama aşk yeniden bence tam sizin istediğiniz bir dizi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı