İzlenilebilir Eski Türk Dizileri Var mı?

Normalde türk dizilerinden o kadar nefret ederim ki 5 dk izlemeye dayanamam tabi iki istisna hariç. Onlarda Avrupa yakası ve ezel

Elveda Rumeli, Kaybolan Yıllar, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu.
Kurtlar Vadisi yeni sezonları.

Bu resimler falan hep dalga amaçlı. Ayrıca ben Pusu rezaletinden değil öncekinden bahsediyorum ve o dizi bitti. Şuan Pusu da bitti yerine Kaos geliyor.
Bu dizi 15 senedir devam ediyorsa bir sebebi var demek. Çünkü dizi gerçekten efsane. Pusu ancak 5. sezona kadar iyiydi sonra bozdu. Dalga geçiyorsunuz ama o dizi 15 senedir devam ediyor ve 15 senedir de Türkiye ve Dünya gerçeklerini anlatıyor. Sıradan bir dizi değil! O saçma sapan aşk dizileri gibi değil. Gerçek bir dizi bu! Binlerce rekoru var alın okuyun! Kurtlar Vadisi Tüm İlkleri Ve Rekoları

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne Şiddet bu Celal. sevenler olabilir diziyi, kalitesiz kötü bir yapım olduğunu söylemiyorum, gülme amaçlıydı paylaşımım, sen gülmeyi bilmiyorsan o ayrı bir şey.
Dalga geçiyorsunuz ama o dizi 15 senedir devam ediyor ve 15 senedir de Türkiye ve Dünya gerçeklerini anlatıyor. Sıradan bir dizi değil!
Burası tam olarak böyle değil, gerçekler okuyarak daha iyi öğrenilir, Ergün Diler yıllardır yazıyor dünya gerçekleri dediğini, okumayı tercih etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…