YouTube İzlenme kesildi

AKDO04

Centipat
Daha fazla  
İyi günler dilerim herkese. Şöyle bir sorunum var kanalım normalde 1.5k ile 6K arasında ortalama bir izlenme alıyordu Shorts başına. İzlenmem durmadan önce attığım son 4-5 tane shortslarımdan 2 tanesi 20k üstü izlendi 1K like aldı kalan 2 tanesi de 9-18k arası izlendi. Tempomu bozmamak için her zamanki performansımla video atmak istedim. Videolarımı 2 gün arayla olmak üzere 1 tane atıyordum 48 saatte 1 video. Videomu yaptım ve kanala yükleyince videom 3 izlenme almış. Şaşırdım anlam veremedim bu videoda bir sıkıntı vardır dedim.

2 gün sonra yeni bir tane atınca gene aynısı oldu 5 izlenme almıştı sorun ne diye bakktığımda Shorts'um akış özetine düşmüyordu. Kendi kendime herhalde Shadow ban yedim dedim çünkü daha önce de başıma 1 kere daha geldi 5 gün video atmayınca düzelmişti. Bekledim 10 gün kadar 10 günün sonunda videomu yükledim. Videomun izlenmesi değişmedi. Yaklaşık 1 ay sonra bir daha denedim gene düzelmedi. Ne yapacağımı bir türlü bilemiyorum. Son birkaç videom 20-30 arasında izlendi o kadar başka da bir şey olmadı. Ekranda tutma süresi falan diyeniniz belki olabilir ama onunla alakalı değil videolarım direk keşfet akışına düşmüyor, ne yapacağımı bilemiyorum. Kanalımın linkini buraya yazacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shadow Ban diye bir durum yoktur,tercih ettiğiniz konsept sıkıntılı ve düşük kaliteli içerik olarak etiketlenen bir konsept olduğu için keşif akışına girmiyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı