İzmir'de bilgisayar tamircisi önerisi

kritvkras

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GTX 970 ekran kartımın fanları dönmediği için tamirciye götürmek istiyorum. Güvenilir, önerdiğiniz birisi var mı bu konuda? Bornova taraflarında olsa güzel olur, ama İzmir'in her yerine tamam gibiyim.

Fanların dönme mekanizmasını tozlar tıkamış olabilir veya ömrü bitmiştir. Kartın garantisi bittiyse, kartı söküp fanların bakımını (temizlik, belki yağlama) yapın. Düzgünce geri montajını yapın. Hala çalışmıyorsa internetten GTX970 fanı sipariş edin. (Veya muadilini.)

7 senelik ekran kartı ömrü bitmiş olabilir fakat yeni kart almak gibi bir şeye girmek istemiyorum. Fanlarını sökmeyi cartı curtu denedim. Söktüm temizledim her şeyi yaptım düzelmedi. En son aşamaya geldiğimde ise büyük ihtimalle sıcaklıktan dolayı son vidanın şekli bozulmuş o yüzden ben kendi imkanlarımla açamadım son vidayı, fan alıp değiştirmeyi düşünüyordum da son 1 vidayı açamadım.

Hocam bazı kartlarda belli ısının üzerine çıkmayınca fanlar dönmez bu detaydan haberdarsınızdır umarım.
Yoksa fan kolay kolay tam duracak kadar bozulmaz.
Sistem ısıdan kaynaklı reset ve atıyor mu?
Ekran kartını zorla biraz bakalım yine dönmez ise bu aramaya giriş bence.

Hocam 90 derecelerde oynuyorum oyunu ayrıca 7 senedir bende bu kart tabii ki de haberim var. Elle ittirerek sadece 2 saniye dönüp duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…