İzmir'de nerede PC montajı yaptırılır?

omrglylr

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımı yükseltmeye karar verdim. Yeni parçalar aldım. (işlemci, anakart, RAM, dış kasa)
Eski kasamdan ekran kartı PSU ve SSD, HDD çıkarılıp yeni sisteme takmak lazım ayrıyeten yeni aldıgım parçaları da fakat bunları kendim yapacak bilgiye sahip değilim. Ondan dolayı İzmir içi işini bilen güzel montaj yapan bir yer var mıdır biliyor musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mediamarkt gibi yerlerde ücret karşılığı yapıyor olabilirler. Düşük bir ihtimal ancak deneyin.
Bilgisayarcının başında bekleyerek de yapmasını isteyebilirsiniz.

Bu arada nerede oturuyorsunuz? Eğer Karabağlar yakınlarındaysa güvenilir bilgisayarcı biliyorum, önerebilirim.

İnternetten izleyerek kendi kendinize yapmanızı tavsiye ederim. Çok zor bir şey değil. Boşuna para kaybetmiş olursunuz.

Mediamarkt gibi yerlerde ücret karşılığı yapıyor olabilirler. Düşük bir ihtimal ancak deneyin.
Bilgisayarcının başında bekleyerek de yapmasını isteyebilirsiniz.

Bu arada nerede oturuyorsunuz? Eğer Karabağlar yakınlarındaysa güvenilir bilgisayarcı biliyorum, önerebilirim.
Karşıyaka

İnternetten izleyerek kendi kendinize yapmanızı tavsiye ederim. Çok zor bir şey değil. Boşuna para kaybetmiş olursunuz.
Riske atmak istemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı