Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 26 Kasım 2022 #21 Jack İşte dedi: İyi hocam ben zaten ayarlarımı baya düşüreceğim. Hocam çok sağolun baya FPS farkı olacağını anladım. Bu arada hangi oyunlara girdiniz? Ona göre oyunlarda FPS'imi tahmin edeceğim de. Genişletmek için tıkla... Hocam zombi vurmalı bir oyuna girdim ismini tam bilmiyorum. Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam zombi vurmalı bir oyuna girdim ismini tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz bir oyun varsa gireyim.
Jack İşte dedi: İyi hocam ben zaten ayarlarımı baya düşüreceğim. Hocam çok sağolun baya FPS farkı olacağını anladım. Bu arada hangi oyunlara girdiniz? Ona göre oyunlarda FPS'imi tahmin edeceğim de. Genişletmek için tıkla... Hocam zombi vurmalı bir oyuna girdim ismini tam bilmiyorum. Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam zombi vurmalı bir oyuna girdim ismini tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz bir oyun varsa gireyim.
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2022 #22 461988 dedi: Hocam Izoly ile Turbox genellikle önerilmez. Kullandıkları işlemci çok eski oluyor genellikle. Kısaca parasını hak etmiyor. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem belli değil ama en fazla ekran kartı 1500 olabileceğinden Izoly olanı seçtim zaten. Sinyor Ezio Auditore dedi: İstediğiniz bir oyun varsa gireyim. Genişletmek için tıkla... Hocam Evade deneyebilir misiniz?
461988 dedi: Hocam Izoly ile Turbox genellikle önerilmez. Kullandıkları işlemci çok eski oluyor genellikle. Kısaca parasını hak etmiyor. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem belli değil ama en fazla ekran kartı 1500 olabileceğinden Izoly olanı seçtim zaten. Sinyor Ezio Auditore dedi: İstediğiniz bir oyun varsa gireyim. Genişletmek için tıkla... Hocam Evade deneyebilir misiniz?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 26 Kasım 2022 #23 Az önce başkasına da söyledim sistem Izoly değil. Sadece ekran kartı Izoly olacak. 461988 dedi: Hocam Izoly ile Turbox genellikle önerilmez. Kullandıkları işlemci çok eski oluyor genellikle. Kısaca parasını hak etmiyor. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Jack İşte dedi: Hocam 2 Duo'ya yakında geçeceğim ekran kartı ile beraber. Şu an Pentium E2160 var ve çok kötü. Pentium'a göre iyidir bence. Üstelik hocam kasayı satamam bir tek oyun için kullanmıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Eğer ki işlemci alamazsanız Pentium Dual Core E2160 ile R7 240 kullanmanı önermiyorum çünkü E2160 R7 240'a darboğaz yapar.
Az önce başkasına da söyledim sistem Izoly değil. Sadece ekran kartı Izoly olacak. 461988 dedi: Hocam Izoly ile Turbox genellikle önerilmez. Kullandıkları işlemci çok eski oluyor genellikle. Kısaca parasını hak etmiyor. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Jack İşte dedi: Hocam 2 Duo'ya yakında geçeceğim ekran kartı ile beraber. Şu an Pentium E2160 var ve çok kötü. Pentium'a göre iyidir bence. Üstelik hocam kasayı satamam bir tek oyun için kullanmıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Eğer ki işlemci alamazsanız Pentium Dual Core E2160 ile R7 240 kullanmanı önermiyorum çünkü E2160 R7 240'a darboğaz yapar.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 26 Kasım 2022 #24 Jack İşte dedi: Hocam bütçem belli değil ama en fazla ekran kartı 1500 olabileceğinden Izoly olanı seçtim zaten. Hocam Evade deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam birazdan deneyeceğim
Jack İşte dedi: Hocam bütçem belli değil ama en fazla ekran kartı 1500 olabileceğinden Izoly olanı seçtim zaten. Hocam Evade deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam birazdan deneyeceğim
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2022 #25 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam birazdan deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 26 Kasım 2022 #26 Jack İşte dedi: Bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'ı indirdim ancak sürücü hatası verdi bilginize. Dediğiniz oyuna Roblox'ta girdim yine gayet akıcı bir şekilde oynattı.
Jack İşte dedi: Bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'ı indirdim ancak sürücü hatası verdi bilginize. Dediğiniz oyuna Roblox'ta girdim yine gayet akıcı bir şekilde oynattı.
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2022 #27 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam Minecraft'ı indirdim ancak sürücü hatası verdi bilginize. Dediğiniz oyuna Roblox'ta girdim yine gayet akıcı bir şekilde oynattı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sorun yok. Ben bu ekran kartını alacağım o zaman.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam Minecraft'ı indirdim ancak sürücü hatası verdi bilginize. Dediğiniz oyuna Roblox'ta girdim yine gayet akıcı bir şekilde oynattı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sorun yok. Ben bu ekran kartını alacağım o zaman.