İzoly/Turbox alınmaz

İnsanları biliçlendirmek güzelde şu C4 esprisi sıktı artık, tamam kaliteli PSU kullanmıyorlar ama bu kadar esprisini yapmaya gerek yok.

İnsanları biliçlendirmek güzelde şu C4 esprisi sıktı artık, tamam kaliteli PSU kullanmıyorlar ama bu kadar esprisini yapmaya gerek yok.

Kanka espri falan değil, Adamlar yasal yoldan suikast yapıyorlar, PSU 1 ay sonra elinde patlar kullanırken ya ölürsün o an ya da hastanede ölürsün veya kalırsın.

Kanka espri falan değil, Adamlar yasal yoldan suikast yapıyorlar, PSU 1 ay sonra elinde patlar kullanırken ya ölürsün o an ya da hastanede ölürsün veya kalırsın.
Biraz fazla abartıyorsun gibi geldi, hayır markayı felan savunmuyorum zaten ben de nefret ediyorum ama bu PSU esprisi artık sinir bozucu.

Biraz fazla abartıyorsun gibi geldi, hayır markayı falan savunmuyorum zaten ben de nefret ediyorum ama bu PSU esprisi artık sinir bozucu.

Kanka haklısın ama gerçekten patlama ihtimalı olan şeyler yolluyorlar.

Ona 34 bin lira vermezsin bu arada, Allah bilir i7 1. nesil takıp yollarlar kasayada 10 tane vida çakarlar açılmasın diye.

Kanka haklısın ama gerçekten patlama ihtimalı olan şeyler yolluyorlar.
Evet kötü olan PSU'ların patlama ihtimali olabilir ama bu forumda abartıldığı kadar değil.

Turbox/İzoly gibi markaların kullandığı PSU'lar gayet kötü ama "1 ayda patlar" gibi aşırı kesin ve fazla abartılı cümlelerin bu forumda aşırı kullanılması garip geldi sadece.

@484426 küçük kardeşlerinizin ailesinin imkanı olsa zaten Izoly Turbox almaz aynı konuları açıp açıp durmaktan yorulmadınızmı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…