En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
2300 TL montajı seç test edip yollarlar ama 2400 TL olur.
Yok dalgasına dedim de ben olsam Izoly'de Turbox'da tercih etmem yani parayı biriktir kendin topla daha iyi çünkü adamlar resmen ölü şeyleri mezarından çıkarıp kasaya falan koyuyorlar.
Yok dalgasına dedim de ben olsam Izoly'de Turbox'da tercih etmem yani parayı biriktir kendin topla daha iyi çünkü adamlar resmen ölü şeyleri mezarından çıkarıp kasaya falan koyuyorlar.
Bir bilgisayar ıŞıQlı MIşıQlı değil işlevsel olmalidır. RGB bilgisayarı o paraya alamazsınız. O paraya iyi bir ev/ofis bilgisayarı alıp yükseltebilirsiniz. Çöpe para vermeyin .
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
m.n11.com
Normalde böyle trol cevap veren biri için uğraşmam ama bu seferlik böyle olsun. Montajı da bi zahmet internetten baka baka yaparsın.Toplam 1975 lira falan ediyor. Cs ve LoL rahat oynatır.
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
m.n11.com
Normalde böyle trol cevap veren biri için uğraşmam ama bu seferlik böyle olsun. Montajı da bir zahmet internetten baka baka yaparsın. Toplam 1975 lira falan ediyor. CS ve LoL rahat oynatır.
PC için teşekkür ama bukadar ön yargılı olmanı tavsiye etmem troll olmadığıma seni inandıramayacağım zaten de inanmayacaksın dır ne yazsamda iyi günler.
Çözüldü
Çözüldü.
Çözüldü kapatabilir misniz konuyu en iyisi kasa alacağım ışıklı Rampage monitor yanına.