J200H yeni kablo ile bilgisayara bağlanmıyor

Fix3d

Megapat
Bugün marketten 2 farklı marka şarj kablosu aldım. Bir kablo ile telefon bilgisayara bağlanırken diğeri ile bilgisayara bağlayamıyorum. Bağlanmayan kabloyu ilk bağladığımda Samsung olarak aygıt yöneticisi telefonu gördü ama sürücü hatası yazdı. Birkaç deneme sonra ise CSC ile ilgili bir hata çıktı aygıt yöneticisinde. Son durum telefonu bilgisayara o kablo ile bağlayınca sadece şarj oluyor.
Gelişme: USB Hata ayıklama modunu ve altındaki USB hata ayıklama izinlerini iptal et seçeneğini kullandıktan sonra rastgele bağlantı oluyor, dosyaları bilgisayarda görebiliyorum. Ama tekrar çıkar tak yapınca aynı işlemi tekrarlamak zorunda kalıyorum. Bir kablo nasıl böyle bir şeye sebep olabilir?
Gelişme-2: Aktif olarak kullandığım masaüstü bilgisayarda aynı kablo ve telefonu bilgisayara bağlıyamazken laptopumda bağlayabiliyorum. Arkadaş nasıl bi kabloymuş bu anlamadım ki.
Gelişme-3: 2 günlük çeşitli çözüm denemeleri sonucunda kasamın ön panelinin sıkıntılı olduğunu fark ettim. Bazen jak ve USB girişlerini kullandığımda monitörde görüntü gidip geliyordu. Kablosuz klavye ve fare USB'sini taktığımda da arada kopukluk yaşıyordum. Galiba USB'ler arızalı ya da topraklama ile ilgili bir sorun mevcut. Sorunun neyden dolayı kaynaklanabileceğini bilen arkadaşlar düşüncelerini yazarlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı