- Makaleler
- 54
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F
GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
- Meslek
- Öğrenci
Elim yaş bir şekilde telefona dokunmuştum, birazcık su damlacıkları değmişti telefonun ekranına ve dokunmatiğine bir şeyler olmuştu, telefon dokunmatiği takılı kalınca güç düğmesiyle kapatmayı denedim birkaç kere kapattım ve açtım. Normal çalışıyor gibiydi. Telefonun kabı zaten çok kaba, telefonun arkası da var. Su girecek bir yeri yok. Ama birkaç saat önce telefonun güç düğmesi kafayı yedi. Ben kapatıyorum, ekran tekrar açılıyor. Daha sonra YouTube üzerinden videolara baktım ve telefonun güç düğmesine vurarak çözülebiliyormuş. Telefonun güç düğmesine her türlü vurdum ama düzelmedi. Daha sonradan bir baktım Home tuşu da bozulmuş. Ona da vurdum, bu sefer yeniden başlattım ve Home tuşları çalışıyordu ama güç tuşu hala öyleydi. Gene birkaç kere güç düğmesine vurdum ve tekrar yeniden başlattım, Home tuşları tekrar çalışmıyordu. Daha sonrasında birkaç yeniden başlatma ve vurma ile sıkıntı kalmadı. Home tuşu ve güç düğmesi normal çalışıyor. Sizce ileride tekrar böyle bir sorun yaşar mıyım?