J7 internete girmiyor

Daha fazla  
Samsung Galaxy J7 kullanıyorum. 5 yıldır kullanıyorum ve hiç sorun çıkmadı. Bugüne dek ilk defa telefon internete bağlanmıyordu. Format attım her şeyi sildim. Ama hala düzelmedi, nasıl düzelebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
1- Wİ-Fİ modemle çalıştırma: Wİ-Fi (kablosuz ağla) olan bir internet erişiminde, Wİ-Fİ modemde WLAN kısmı açılmış olmalı, bu android telefonda uygulamalar > ayarlar > bağlantılar > Wİ-Fİ kısmı açılmış (açık) olmalı, WLAN'ın LED ışığı bu modemde yanıyor olmalı, WLAN kısmı kapalı olmamalıdır, formatla kapatılmış olabilir. Açık olan Wİ-Fİ'de Wİ-Fİ modemden WLAN kısmı da açıksa ve daha önce bu telefonla eşlendiyse, şifre de bir defa girildiyse modemin yaydığı Wİ-Fİ ağının listede otomatik çıkması ve kablosuz olan bu modem ağına hemen bağlanması gerekir.

2- 4.5 G SIM kartla çalıştırma: Üzerine internet paketi satın alınmış olan mevcut 4.5 G SIM kartla veya sadece TL paketi olan 4.5 G SIM kartla nete bağlanmanız için bu SIM kartın telefonun SIM kart soketi kısmından takılı olması ve telefonun SIM kartla beraber açılması gerekiyor. resimdeki gibi normal SIM kartın içinden çıkan daha küçük 4.5 G uyumlu 64k yazılı SIM kartı sol yandan SIM yuvaya uygun takılmış olmalıdır. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Dostum öncelikle yardımcı olabilmemiz için problemini daha açık bir şekilde aktarman gerek. Wi-Fi açılmıyor mu? Açılıyorsa bağlanmıyor mu? Bağlanıyorda intetnet mi yok? Problemin ne tam olarak?

Wi-Fi açılıyor. Fakat bağlanmıyor. Kimlik denetimi hatası oluştu diyor. Bu ağı unut dedim. Yine olmadı.

Wi-Fi açılıyor. Fakat bağlanmıyor. Kimlik denetimi hatası oluştu diyor. Bu ağı unut dedim. Yine olmadı.
Kimlik denetimi hatası Wi-Fi şifrenizi yanlış girmenizden kaynaklı. Başka bir telefondan mobil erişim noktasını açın ve bağlanmayı deneyin. Eğer bağlanırsa modeminizi resetlemenizi öneririm.

Kimlik denetimi hatası Wi-Fi şifrenizi yanlış girmenizden kaynaklı. Başka bir telefondan mobil erişim noktasını açın ve bağlanmayı deneyin. Eğer bağlanırsa modeminizi resetlemenizi öneririm.

Denedim. PC ve PS4'üm giriyor. Diğer telefonlarda giriyor. Tek J7 girmiyordu reset attım oldu teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…