J7 Prime hard brick oldu

Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz üzere. Elimde J7 Prime vardı, ROM attıktan sonra açılmadı. Yaklaşık olarak 2 saat boyunca Samsung ekranında kaldı. Ne TWRP'ye girebiliyorum ne de download mode ekranına gelebiliyorum. Bu durumda ne yapabilirim?

Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun Samsung yazısı gittiği an tuşları bırakmadan Home tuşuna basın.

Başlıkta da gördüğünüz üzere. Elimde J7 Prime vardı, ROM attıktan sonra açılmadı. Yaklaşık olarak 2 saat boyunca Samsung ekranında kaldı. Ne TWRP'ye girebiliyorum ne de Download Mode ekranına gelebiliyorum. Bu durumda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung yazısının olduğu ekranda Sırasıyla Güç + Home tuşu + Ses kısma ve artırma tuşlarına uzun süre basılı tuttunuz mu?

Ses kisma ve guc tusuna basili tutun, ardindan titredigi gibi ses acma ve guc tusuna basin. Oradan Recovery girip format atin.

Maalesef hocam yine Samsung ekranına çıkıyorum.

Telefon bir sureden sonra otomatik olarak kendini yeniden baslatiyor. O sirada direkt olarak recovery girebilirsiniz. Tahmini bir sure veremiyorum ama. Ek olarak elinizi hiç birakmadan ses kisma ve guc tusuna basin. Elbet download moda girecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…