J7 Prime içerik üreticiliği için yeterli mi?

Bütçe
6000
Katılım
2 Aralık 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun YouTube kanalı açmak için 25500 TL'lik bilgisayar topladım. Ve yaklaşık 10000 TL yayın ekipmanı aldım.

Bilgisayar:
i9 9900K işlemci.
ASUS Z390-E anakart.
G.Skill 32 GB(16x2) CL16 3600 MHz RAM.
ASUS RTX 2080SUPER OC Edition.
Corsair RM 850W Power Supply.
360mm Cooler Master sıvı soğutma.
ASUS VG278QR monitör.

Yayın ekipman:
ASUS ROG Delta kulaklık.
Logitech brio4k stream Edition.
Rode nt-USB.
Oyuncu koltuğu klavye mouse vs. aldım.

Telefonum Samsung J7 Prime. Telefonum kasma yapıyor oyun oynarken Instagram açarken falan. Günlük kullanım olarak kullanıyorum sadece YouTube kanalı açmak için telefon ekipman olarak gerekli midir? Henüz YouTube kanalım yok, başlangıç seviyesinde bir YouTuber olmak istiyorum. Zamanla gelişmek istiyorum tabii ki aklıma takılan soru telefonum yeterli olur mu acaba? Bilgisayar üzerinde oyunların oynanış videosunu çekeceğim. Mesela PUBG, Call of Duty oynanış. YouTube kanalım için yeterli ekipmanlarım var. Telefon alıp boş para vermeme gerek var mı? ASUS ROG Phone 3'ya da iPhone 11 almak istiyorum ama gereksiz para harcamak istemiyorum. Telefon aklıma takıldı onun için konu açtım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
J7 Prime benim eski telefonum. Pubg'yi neredeyse açmıyor. En düşük ayarlarda takılma sorunu yaşıyordum. Yani güncel oyunları oynamak istiyorsanız güncel bir telefon almalısınız.
Mesela iPhone 11 seviyelerine çıkmadan Oppo Reno 3 Pro, Samsung Galaxy S10 Lite, iPhone XR düşünebilirsiniz. Minimum bütçeyle telefon almak istiyorsanız Realme 6 Pro, Realme 7 Pro ve Samsung Galaxy M51 gibi cihazlara göz atmanızı öneririm.
 
J7 Prime benim eski telefonum. PUBG'yi neredeyse açmıyor. En düşük ayarlarda takılma sorunu yaşıyordum. Yani güncel oyunları oynamak istiyorsanız güncel bir telefon almalısınız.
Mesela iPhone 11 seviyelerine çıkmadan Oppo reno 3 Pro, Samsung Galaxy S10 Lite, iPhone XR düşünebilirsiniz. Minimum bütçeyle telefon almak istiyorsanız Realme 6 Pro, Realme 7 Pro ve Samsung Galaxy M51 gibi cihazlara göz atmanızı öneririm.

Nasıl neredeyse hiç açmıyor?
Ben düşük ayarlarda 60FPS sabit alıyordum.
 
Telefonda içerik üretmeyi düşünmüyorsanız gerek yok.

Teşekkürler dostum telefonla herhangi yapacağım hiçbir şey yok sadece kendi videolarımı izlemek.
Zaten çoğu işimi bilgisayarda hallediyorum. Aklıma takılan soru buydu. Telefon almam gereksiz değil mi? YouTube kanalım ekipmanı için.
 
Kurunca adını söyleyinde ilk abonelerden olalım 😀

Teşekkürler dostum ilk önce vatani görevimi yerime getirmem gerek. Ben alın terimle dişimle tırnağımla para biriktirerek sistem kurdum sağlam ekipmanlar aldım. 4 ay sonra askere gideceğim 6 ay da askerlik yapacağım yani biraz zaman alacak. Ben Vatani görevimi yani vatan borcunu ödemek istiyorum her şeyden önce.
@Recep Baltaş yardımcı olurmusun abi
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı