J7 Prime Odin'de AP dışında işlem yapılmıyor

Windows Adam

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
2.441
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AP ile BL CP ve CSC'yi kurmaya çalıştığımda fail veriyor. Sadece AP'yi yükleyebiliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu sizin kaçıncı konunuz oldu? Büyük ihtimalle telefonunuzun kerneli bir ülke özelinde oluşturulmuş ve indirdiğiniz yazılımlar aynı kodda olsalar bile onu desteklemiyorlar. En son stok ROM atmayı deniyordunuz. Odinden TWRP atmayı denediniz mi peki hiç? Ya da ilk ne yaptınız da cihaz böyle sorunlar döngüsüne girdi? Bir de TWRP kurup (gerçekten uygun bir uyarlamasını bulmak şartıyla) bir yedek alın ve custom ROM kurun. Bir fikir sadece. Telefonunuzu nasıl kurtarabilirsiniz, bilmiyorum.
 
TWRP'yi yükledim root attım yine aynı.😞
Hocam bu sizin kaçıncı konunuz oldu? Büyük ihtimalle telefonunuzun kerneli bir ülke özelinde oluşturulmuş ve indirdiğiniz yazılımlar aynı kodda olsalar bile onu desteklemiyorlar. En son stok ROM atmayı deniyordunuz. Odin'den TWRP atmayı denediniz mi peki hiç? Ya da ilk ne yaptınız da cihaz böyle sorunlar döngüsüne girdi? Bir de TWRP kurup (gerçekten uygun bir uyarlamasını bulmak şartıyla) bir yedek alın ve Custom ROM kurun. Bir fikir sadece. Telefonunuzu nasıl kurtarabilirsiniz, bilmiyorum.

Rahatsız ettiysem özür dilerim kusura bakmayın.
 
TWRP'yi yükledim root attım yine aynı.
Hocam, baştaki amacınızı unuttum ama bir şey soracağım. İşlemlere neden TWRP üzerinden devam etmiyorsunuz? Sonuç olarak ne yapmak istediğinizi söylerseniz ona göre yardımcı olayım sanırım bundan sonra bir konu daha açmış olmanız lazım. Böyle konu konu ilerlemek yerine nihayetinde ne yapmak istediğinizi söylerseniz bir yol gösterebiliriz.
Rahatsız ettiysem özür dilerim kusura bakmayın
Niye böyle bir şey diyorsunuz hocam? Yardım etmek istiyoruz ama sorunlarınızı biraz eksik anlatıyorsunuz ben ona yakındım sadece.

Dediğim gibi siz şu an telefonun son halini yazın. Yani TWRP var mı, root var mı, içindeki yazılım ne? Root ve TWRP varmış, ne yapmak istiyorsunuz, söyleyin yardımcı olalım.
 

Geri
Yukarı