J7 Prime ROM için tavsiyesi

Merhabalar J7 Prime cihazım var ben Android 10 kurdum TWRP yöntemiyle ama stabil değil ve açıkçası bu konu hakkında pek bilgim yok LineageOS Downloads bu sitedeki ROM'u indirsem cihazım için olur mu? Lineage OS 17.1 olmasını çok isterim biraz bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam LineageOS kaliteli ROM diye biliyorum ama sizin cihazınıza uygun olmayacaktır (daha önceden kendim de ROM işleri ile uğraştım) internetten ufak bir araştırmayla cihazınız için uygun olan ROM'u bulursunuz ve kurduktan sonra "gapps" (Google apps) yükleyin.

Benim bulduğum: Samsung Galaxy J7 Prime ROMs

Sağ olun hocam siz bu konuda bilgi sahibi gibisiniz Google apps yüklemesem herhangi bir sorun cikar mı?

Sag olun hocam sizide yoruyorum [ROM][10]RadicalQuack OneUI 2.5 Port V3.5 [J730X][EXYNOS7870] bu ROM iyi midir bir de indirme linkini bulamadım da size zahmet olmazsa yardim eder misiniz?
Hocam J7 Prime ARM64 mü oluyor.
Hocam son sorumda cihazımın bazı özellikleri yanılmıyorsam ROM'dan kaynaklı always on display gibi navigasyon çubuğu gibi özellikleri çalışmıyor da bunları yapmanın bir yolu var mıydı?
Yanlış anlaşılmasın son sorum bitmedi daha bitmedi bunlar birleşik sorular gapps kurmam için baştan mı ROM'u kurmam lazım çok sağ olun şimdiden.

Beğenirseniz bunu kurabilirsiniz Download and Install AOSP Android 10 for Galaxy J7 Prime

Sizin bulduğunuz ROM'un linki [ROM][10]RadicalQuack OneUI 2.5 Port V3.5 [J730X][EXYNOS7870]

Ayrıca bunlarda var List Of All Best Custom ROM For Galaxy J7 Prime [Updated]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…