TWRP'yi geri açmayı deneyin ve TWRP üzerinden Sistem'i boot edin. Daha önce rootlu Samsung'umda benzerini yaşamıştım. normal olarak değil, TWRP ile Sistem'i boot ederek çözmüştüm.
TWRP'yi geri açmayı deneyin ve TWRP üzerinden Sistem'i boot edin. Daha önce rootlu Samsung'umda benzerini yaşamıştım. normal olarak değil, TWRP ile Sistem'i boot ederek çözmüştüm.
telefonun şarzının bitmesini beklemiştim şarjı zaten azdı bittiğinde ekran gitti açıldı şuan yine aynı şeyi yaşıyorum hemde birkaç gündür açılırken samsung logosu birden büyüyor öyle açılıyor şuan hem büyük şekilde hemde donuk kaldı oysaki işik yanıp sönüyor telefonun mavi renk. f4t1h bi denim olcakmı sahi güç tuşuna birkaç kez uzun basılı tuttum ama ne fayda deniyorum
bu arada TWRP açma butonları hangisi idi unuttumda
Yazılımda sıkıntı var yaklaşık 6 veya 7 sene önce A5 cihazda o sıkıntıyı gördüm yazılımdan dolayı kalıyor pil bitene kadar sonra tekrar düzeliyordu telefon zorlandığı an donuyordu samsung yerinde takılı kalıyordu
Yazılımda sıkıntı var yaklaşık 6 veya 7 sene önce A5 cihazda o sıkıntıyı gördüm yazılımdan dolayı kalıyor pil bitene kadar sonra tekrar düzeliyordu telefon zorlandığı an donuyordu samsung yerinde takılı kalıyordu
aynen zaten şarzı azdı bekledim bekledim en sonunda şarzı bitti öyle kullandım
üstüne üstlük samsung logosu normal boyunun 3 katına çıkıyor öyle donuyor şaka gibi
dün gece şarzı en sonunda bitti %1 ile 2 doldurdum açtım bi yine aynı şey açılmıyor o yüzden şuan en uygun romu arıyorum