BirLaptopKullanıcısı
Decapat
Samsung marka telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonum Samsung J700F 2015. Custom ROM kurarsak Knox gider mi ya da Knox devre dışı kalır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Knox devre dışı kalıyor.Samsung marka telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonum Samsung J700F 2015. Custom ROM kurarsak Knox gider mi ya da Knox devre dışı kalır mı?
Evet, Knox devre dışı kalıyor.Samsung marka telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonum Samsung J700F 2015. Custom ROM kurarsak Knox gider mi ya da Knox devre dışı kalır mı?
J7 2015'te Knox var mıydı ya? Bilmediğim için soruyorum bende de aynı cihaz var kaç kere Custom ROM yükleyip stok roma geri döndüm bir sorun çıkmadı zaten garantisi bitmiştir Knox'tan sıkıntı olmaz.
Ne önemi var ki Knox'un? Ne istiyorsunuz tam olarak söyleyin ona göre yardımcı olalım.
Samsung marka telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonum Samsung J700F 2015. Custom ROM kurarsak Knox gider mi ya da Knox devre dışı kalır mı?
Yani hocam kurun diyorsunuz ROM'u.Knox çalışmazsa cogu Samsung servisi calismaz. Bunun da geri dönüşü artik yok.
Giderse gitsin bir şey olmaz. ROM uğruna deger.
Kurun, sorun olmaz.Yani hocam kurun diyorsunuz ROM'u.
Rehberinize baktım hocam güzel olmuş bu arada.Knox çalışmazsa cogu Samsung servisi calismaz. Bunun da geri dönüşü artik yok.
Giderse gitsin bir şey olmaz. ROM uğruna deger.
VoLTE de gidecek, bilgin olsun.Yani hocam kurun diyorsunuz ROM'u.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.