Elektronik Jabra Elite 4 Active kulaklık 1.699 TL

Düz Elite 4 modelini geçenlerde Amazon'dan 1500 TL'ye almıştım. Son ses seviyesi aşırı düşük geldiği için iade ettim, yüksek ses arayanların bilgisine.

Unutmadan kutusunun kapağı ve malzeme kalitesi vasat, ayrıca kulaklığı kulağımdan çıkarıp kutusuna koyduğumda kutunun içinde müzik çalmaya devam ediyordu, yedekte duran 250 liralık AirPods çakması kulaklığım bile böyle bir şey yapmıyor.

F/P olarak düz elite 4 daha mantıklı duruyor 1299 TL fiyatıyla. 400 TL fark var. Jabra Elite 4 Active True Wireless vs Jabra Elite 4 True Wireless Side-by-Side Headphones Comparison

Düz Elite 4 modelini geçenlerde Amazon'dan 1500 TL'ye almıştım. Son ses seviyesi aşırı düşük geldiği için iade ettim, yüksek ses arayanların bilgisine.

Unutmadan kutusunun kapağı ve malzeme kalitesi vasat, ayrıca kulaklığı kulağımdan çıkarıp kutusuna koyduğumda kutunun içinde müzik çalmaya devam ediyordu, yedekte duran 250 liralık AirPods çakması kulaklığım bile böyle bir şey yapmıyor.
1 yıldır Elite 3 modelini kullanıyorum. Elite 3 için konuşmak gerekirse son ses seviyesi müzik seven birisi olarak bana yeterli geliyor. Kulaklık kutusu malzeme kalitesi yerinde, kutuyu yere düşürdüğümde kırılma vs yaşamadım. Kulaktan çıkarıp kutuya koyup kapağı kapatınca da müzik otomatik olarak duruyor. Elite 4 muhtemelen Elite 3'den aşağı değildir. Belki de sizin aldığınız ürün hatalıydı. Kutuyu kapatınca en dandik kulaklık bile duruyor.

F/P olarak düz Elite 4 daha mantıklı duruyor 1299 TL fiyatıyla. 400 TL fark var. Jabra Elite 4 Active True Wireless vs Jabra Elite 4 True Wireless Side-by-Side Headphones Comparison

1 yıldır Elite 3 modelini kullanıyorum. Elite 3 için konuşmak gerekirse son ses seviyesi müzik seven birisi olarak bana yeterli geliyor. Kulaklık kutusu malzeme kalitesi yerinde, kutuyu yere düşürdüğümde kırılma vs yaşamadım. Kulaktan çıkarıp kutuya koyup kapağı kapatınca da müzik otomatik olarak duruyor. Elite 4 muhtemelen Elite 3'ten aşağı değildir. Belki de sizin aldığınız ürün hatalıydı. Kutuyu kapatınca en dandik kulaklık bile duruyor.

Gerçekten bende çok şaşırmıştım, yere göğe sığdıramadıkları Jabra bu mu deyip iade ettim. Ayrıca servis ve destek aşırı sorunluymuş diye okudum, hatta yokmuş yani sorun yaşayan kimse çözüm bulamamış. Riske gerek yoktu uğraşmadım.

Aktif kullanıyorum. Gürültülü ortamlarda mikrofondan performans beklemeyin. Yüksek sesi tatmin edici, kendi uygulamasından tizleri arttırıp iyice yükseltiyorum. Şarj sorunu hiç yaşamadım. ANC deneme şansım da olmadı adam gibi full ses kullandığım için hep.
Gerçekten bende çok şaşırmıştım, yere göğe sığdıramadıkları Jabra bu mu deyip iade ettim. Ayrıca servis ve destek aşırı sorunluymuş diye okudum, hatta yokmuş yani sorun yaşayan kimse çözüm bulamamış. Riske gerek yoktu uğraşmadım.
Teknik destek kısmı gerçekten berbat. Jabra Elite 75t almıştım ikinci el olarak garantili bir şekilde. Şarj durumunun hep %100 gözüktüğünü fark ettim. En az 20 maillik bir trafiğe girdim kendileriyle. Fatura tutarı iadesinden zar zor Jabra Elite 4 Active'e çekebildim. Onda da 2 kere kargoladım ürünü geri gönderdikleri için. İadeyi de adamın satın aldığı bim şubesinden yapmam gerekecekti eğer o fatura tutarını kabul etseydim, hakkımı arayacağım deyince yeni ürün gönderdiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı