Jackson JS11 dinky gitar modellerinin farkı nedir?

Birinini isminde 2-ponit yazıyor ve 700 lira daha pahalı ama farkını anlamadım.

Son düzenleme:
Köprü gövdeye 2 vidayla sabitlenmiş demek 2 point. Ayar yapması daha kolaydır.

İlk gitarımı alacağım hocam arada ki fiyat farkına değer mi?
Attığınız iki gitar da 2 point. Aynı köprüye sahip gitarlar, şimdi diğerine de bakınca fark ettim. Bu fiyat bandında alınabilecek en güzel gitarlardan.

Attığınız iki gitar da 2 point. Aynı köprüye sahip gitarlar, şimdi diğerine de bakınca fark ettim. Bu fiyat bandında alınabilecek en güzel gitarlardan.

Hocam hazır gitar konusu açılmışken bir şey soracağım, gitarla beraber şu amfiyle tunerı almayı düşünüyorum, sizin fikriniz nedir acaba?

Ben dijital amfi kullanmıyorum, anolog amfiler daha çok hoşuma gidiyor. Tamamen zevk meselesi. Siz daha suni, dijital bir sound ve efekt çeşitliliği istiyorsanız Blackstar id core alınabilir. Ancak daha gerçekçi bi sound istiyorsanız Orange crush 20rt öneririm güzel amfidir. Hem akord cihazı almanıza da gerek kalmaz Orange'da var tuner.

Son düzenleme:
Birinini isminde 2-ponit yazıyor ve 700 lira daha pahalı ama farkını anlamadım.

İkisi de aynı gitar. HB de ki modelin görselinde hata olabilir, lakin oradan alışverişlerde sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Two point Tremolo nun en büyük farkı; Floydrose gibi iki yönde de kullanılabiliyor. Ayrıca köprü yüksekliği o iki vida ile kolayca ayarlanabilir.
Klasik 5 vidalı tremololarda ise sadece saddle lar ile tel yüksekliği ayarlayabilirsiniz, köprü yüksekliği ayarı yapamazsınız. Sadece tek yönlü bend yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı