JAHO-2060V sistemde işlemci değiştirilmeli mi?

loviste

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Aşağıya yazdığım sistemi alacağım fakat X serili işlemci piyasada pek bulunmuyor. Bende değiştireceğim fakat hangi işlemciyi alacağımı bilmiyorum. Bir de hangi monitörü almalıyım? Onu yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu sistemin SSD'si değişmeli. İşlemcinin değişmesine gerek yok.
Bu sistemin işlemcisini i5-10400 yapıp SSD'sini HyperX Fury 480GB yaparsanız 6800 liraya daha iyi bir sistem almış olursunuz.

Hocam kullandığınız kartın ısınma sorunları var. Aynı şekilde kullandığınız kasa da neredeyse hava almıyor. Bunları değişmesi gerek arkadaş belirttiğiniz sistemi alacak ise.

RAM yok, Kasa gereksiz pahalı seçilmiş. Böyle bir sistemde FSP'nin o PSU'su kullanılmamalı.

tamam hocam bu daha iyiymiş fakat işlemcisini pek
RAM yok, Kasa gereksiz pahalı seçilmiş. Böyle bir sistemde FSP'nin o PSU'su kullanılmamalı.
tamam hocam sizin dediğinizi alacağım
biraz daha araştırdım şunu buldum şimdi almaya gidiyorum bana hayırlı olsun INTEL 10400F-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…