Jahrein Ahmet Sonuç, Melek Mızrak Subaşı'nın yolsuzluklarını ifşaladı

Coderman128

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.105
Makaleler
1
Çözümler
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
(Tweetler flood halinde.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Melek Mızrak Subaşı kimdir:Bilecik belediye başkan vekilidir. İmajı ile son zamanlarda gündeme oturmuştu. Bilecikli Khalessi olarak anılmaya başladı.

Maşallah dediğimiz iki güne patlıyor mu diyeyim yoksa bu adamın istihbarat ağına mı şaşayım. Twitter'dan engelledim ama tam MİT başkanı olacak adam bu cidden.

Özeti:Belediye'ye vekaleten atandıktan sonra eşinin Subaşı Yemek şirketine verilen ihaleleri iptal etti ve sular durulunca ihale akıtmaya devam etmiş.



Bilecik'in kurtuluş günü Subaşı Yemek'e 5000 kişiye yemek dağıtması için ihale verilmiş.



Başkan yardımcısıyken de Başkan Şahin ile yaptığı İstanbul gezisinde konaklamaya 14 bin TL Yeme içme ve alkole 7000 lira ayırmış.





İstanbul'da gecelik 21 bin liraya kalmış ve fatura Bilecik belediyesine kesilmiş. (Bu cidden yorumsuz.)



CHP Bilecik M.V. Yaşar Tüzün'ün yeğeni Selçuk Tüzün'e ait Tüzün Reklam Şirketi'ne 5 milyon ₺'lik reklam ihalesi vermişler.

Benim yorumum ise Millet ittifakından seçime kadar yolsuzluğa karışmış herkes postalanmalı. Bu iş böyle zor yürür. Mansur Yavaş gibi adamlar lazım bize. Sadece Cumhurbaşkanının dürüst olması yetmez. Jahrein'i gram sevmem ama bu sefer paylaşma ihtiyacı hissettim.
 

Dosya Ekleri

  • 20230131_222811.png
    20230131_222811.png
    516,9 KB · Görüntüleme: 218
  • 20230131_222807.jpg
    20230131_222807.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 208
Gerçekten en korktuğum şeylerden biri. Bu insanların muhalefetteyken bile bu dendi umursamaz olması. Adalet anlayışları iki göz boyama ve popülistlikten öteye gitmiyor. Sırf bundan dolayı iki büyük aday dışında bir adayı destekleyeceğim. Meclise girebilmesine olanak tanımak içinse başka bir partiye vereceğim. Ama bizim milletimiz sever böyle şeyler. Zaten IQ ortalamasında da ne durumda olduğumuz ortada.
 
Sırf imajından dolayı Twitter tayfanın yücelttiği bir şahıstı, altından böyle şeylerin çıkmasına hiç şaşırmadım.
Neyzen Tevfik'in namünasip bir şiiri geldi aklıma bunlar yüzünden. Millet çok büyük yoklukta.
 
Cinselliğin Afrika'sı ülkemde kadını ilah yapmıştı gereksiz sosyal medya tayfası sosyal medya şişirmesi yine tutmadı demek ki gerekenler yapılır umarım biz AKP'yi bu sebeplerden dolayı istemiyoruz zaten iktidar olarak bunlar ne yapıyor.
 
Son düzenleme:
Cinselliğin Afrika'sı ülkemde kadını ilah yapmıştı gereksiz sosyal medya tayfasıl sosyal medya şişirmesi yine tutmadı demek ki gerekenler yapılır umarım biz AKP'yi bu sebeplerden dolayı istemiyoruz zaten iktidar olarak bunlar ne yapıyor.
Hocam o değil de durum cidden vahim. Evlenmek daha zorlaştıkça millet maymunlarla yatmaya başlayacak. Umarım ileri zamanlarda yeni hükümet iyi adımlar atar da bu durumlardan kurtulur millet. Tabi böyle hırsız tayfadan arınmak şart.
 
Yolsuzluk olması normaldir, Mesut Yılmaz'ın 28 Şubat'ta söylediği bir söz vardı, niyeti kötü askeri kötülemek ama özünde doğru:

Siz asker başa gelince yolsuzluk olmayacak mı zannediyorsunuz?
 
Böylece sağ veya sol partilerin koyunlarının farksız olduğunu anlamış olduk. Birisi 2, 3 bismillah diyene inanır, birisi dış görünüşünü beğendiğine inanır. Bunlara inanmayan kaç kişi kaldı acaba?
 
Ya herşeye hemen atlamayın sazan gibi. Ekşide var hepsinin yalan ya da çarptırma olduğu. Bir gece dediği 15 gün 2 kişi. Alkol dediği 33TL sadece. Son zamanlarda bu forumda çok sık olmaya başladı. Her gördüğü haberi kaynağına doğruluğuna bakmadan paylaşmak. Dezenformasyon yasasıda çıktı bu konuda haberde değil ama başka konularda başınız ağrır. Hani derler ya "onlar kendini kurarır suç sana kalar" aynen öyle olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı