Jahrein "Atatürk'ü sevmeyenlere boydan gireyim" dediği için ifadeye çağırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi bilgisiz de olabilir ve bu suç değildir.
Eğer hakaret kullanıyorsa bilgisiz olduğunu kabul etmiştir zaten.

Şizofrenik kafa yapısı.

Olası bir iç savaşta potansiyel vukuat kişisi.

Önüne geleni hain ilan eden faşist kafa yapısı.

Hain ilan etmiyorum ama üstü kapalı hain diyorum diyor.

Ben soyismimi söylesem soyisminden soyundan utanırsın. İnsanları ayrıştırma kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Saygı duymak zorunda. Zorundasın.

Sevmek zorunda değiliz ama saygı duymalıyız. "Atatürk' ü sevmeyenlere boydan gireyim. Boy 1.86." demek nedir ? Ergen gibi küfretmiş resmen. İfadeye çağırılması da pek normal değil tabii. Neler yapıp ifadeye çağırılmayanlar var.

Son zamanlarda prim için çok çocukça hareketler yapıyor. Atatürk'ü sevmeyene küfür etmektense onlara neden sevmediğini ve neden sevmesi gerektiğini söylemeliyiz.

Olay hakkında tek bir şey söyleyebilirim bu Jahrein durmadan gündeme gelmeye çalışıyor ve artık sinirimi bozmaya başladı.

Ayyas diyen neden ifadeye cagrilmadi? Baskani oldugu partisinin ismini bile tasiyamiyor, adalet...

Adalet sistemini övdüğüm beğendiğim için söylemiyorum ama Şehidimizin bacısına söven vardı gizli saklı köşeye çekip hayasızca ahlaksızca onu anmak bile istemiyorum. O neden çağırılmadı ise ondan çağırılmamıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…