Cingöz Recai
Hectopat
Abdulhamide karşı çıkan isyanı da ben bastırdım zaten kanka.
Düşüncen ve konuşman bence yanlış, sen sevmeyebilirsin fakat ben Abdulhamid'i seviyorum. Ben sana Atatürk'ü her şeyden üstün tutmana rağmen hakaret etmedim fakat neden sen bana hakaret ediyorsun?Yüce Abdulhamid'in elinden kurtarıp bunları yazmanı sağlayan Atatürk![]()
Tamam.2. Abdülhamid'den sonrasını okumadım.
Nerede hakaret etmiş? Abdülhamidi seven birinin nasıl biri olduğunu az çok anlayabiliyorum zaten merak etme.Düşüncen ve konuşman bence yanlış, sen sevmeyebilirsin fakat ben Abdulhamid'i seviyorum. Ben sana Atatürk'ü her şeyden üstün tutmana rağmen hakaret etmedim fakat neden sen bana hakaret ediyorsun?
Kaynak:
Jahrein'in kendi açıklaması:
Watch this story by Ahmet Sonuç on Instagram before it disappears.
www.instagram.com
Yorum yok. Gerçekten yorum yok.
"ABD-ülhamid" yazdı. Ayrıca ben kötü birini sevmiyorum, bir teröristi sevmiyorum, bir Türk düşmanını sevmiyorum Abdulhamid'i seviyorum. Kendisi devleti 33 sene daha fazla ayakta tuttu. Yaptığı projeleri falan görebilirsiniz, o ekonomi ve o borç ile bile 350 adet ortaokul (O zaman 250 adet vardı.), 99 adet lise (O zaman 5 tane vardı.), ayrıca da Hicaz demiryolunu yaptırmıştır kendisi. Saraydaki gideri büyük ölçüde düşürmüştür, fakat isyanlar sonucu meclis açmak zorunda kalmıştır ve o meclis de bizi Türk-Rus Savaşı'na ve Türk-Yunan Savaşı'na götürmüştür, savaş kaybedilince de bütün suç Abdulhamid'in üstüne atılıp kendisi günah keçisi ilan edilmiştir. Mesela ben gelip sana nasıl Atatürk Musul'u İngilizlere sattı demiyor ve Atatürk'ü sevenin nasıl biri olduğunu az çok anlayabiliyorum diyerek seni suçlamıyorsam sen de beni suçlayamazsın.Nerede hakaret etmiş? Abdülhamid'i seven birinin nasıl biri olduğunu az çok anlayabiliyorum zaten merak etme.
Biraz gerçekler"ABD-ülhamid" yazdı. Ayrıca ben kötü birini sevmiyorum, bir teröristi sevmiyorum, bir Türk düşmanını sevmiyorum Abdulhamid'i seviyorum. Kendisi devleti 33 sene daha fazla ayakta tuttu. Yaptığı projeleri falan görebilirsiniz, o ekonomi ve o borç ile bile 350 adet ortaokul (O zaman 250 adet vardı.), 99 adet lise (O zaman 5 tane vardı.), ayrıca da Hicaz demiryolunu yaptırmıştır kendisi. Saraydaki gideri büyük ölçüde düşürmüştür, fakat isyanlar sonucu meclis açmak zorunda kalmıştır ve o meclis de bizi Türk-Rus Savaşı'na ve Türk-Yunan Savaşı'na götürmüştür, savaş kaybedilince de bütün suç Abdulhamid'in üstüne atılıp kendisi günah keçisi ilan edilmiştir. Mesela ben gelip sana nasıl Atatürk Musul'u İngilizlere sattı demiyor ve Atatürk'ü sevenin nasıl biri olduğunu az çok anlayabiliyorum diyerek seni suçlamıyorsam sen de beni suçlayamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.