Jahrein "Atatürk'ü sevmeyenlere boydan gireyim" dediği için ifadeye çağırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gelip sana Atat fanı diyor muyum? Ben desem hakaret olur ama siz derseniz hakaret olmuyor. Radikal İslamcıların farklı bir versiyonusunuz maalesef.
Ben sana hakaret etmedim canım benim, daha okuduğunu anlayamıyorsun gelip burada laf atmaya çalışıyorsun :D

Dikkatimi çekti provakatif bir tipsin raporladım.
Atatürkçüyüm kardeşim :D

Adamlar çıkıp Osmanlı padişahlarıyla Atatürk'ü kıyaslıyor şaka gibi. Acaba bu karşılaştıran arkadaşlar veraset sistemini biliyor mu? Bir kere bir padişah doğar doğmaz en üst seviyeden başlar hayata. Şehzade olarak gelir dünyaya ve dünyanın en iyi hocalarından eğitim görmeye başlar. Çok büyük donanımlar kazanır bu sayede çünkü her şey elinin altında yatar.

Atatürk'e gelecek olursak bu adam sıradan Türk halkı içinde yoksul doğmuş, yoksul büyümüş biri. Teğmen olarak başlamış askeri hayatına. Tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş en üst noktaya kadar. Üstüne üstlük devleti kendi malıymış gibi görmemiş.

Bir de gidip oraya Abdülhamid yazmışlar. Herhalde diziyi izleyip yazıyorlar yoksa çok bir açıklaması olacağını sanmıyorum. Neymiş Abdülhamid daha devleti tutacakmış ama Jön Türkler gelip mahvetmiş her şeyi. Kısaca örnek vermem gerekirse Abdülhamid zamanında şu anda muhafazakarların düşman olarak gördüğü Ermenilere verilen haklara yanında ezilen Türk halkının hikayesini okuyun. Bu sadece bir örnek daha neler var.

Şuna bak. Atamı sevmeyenlere giydiriyorum deyinca nasıl da triggerlanmışlar.
SDADASD.PNG

Böyleleri sevmedikleri adamın kurduğu ülkede yaşıyorlar. Yüzsüzlük bu olsa gerek.

Fatih Sultan Mehmet, Abdulhamid, 2. Abdulhamid, Osman Gazi, Yıldırım Beyazıt, Mete Han, Cengiz Han. Bunlardan da mı iyi Atatürk? Bu kadar emin konuşmayın hocam tamam iyi bir lider de ilahlaştırmamanız gerekir hatta Atatürk sizi görse utanır atalarımızdan da üstün tuttuğunuz için. Utanmasanız Allah'tan da iyi, zeki ve güçlü diyeceksiniz hocam.
Onu sizin partinin yalakaları yapıyor.
Hani şu "bizim için ikinci peygamberdir" diyenler.
Ben Atatürk'ü Allah yerine koyanı görmedim bu güne kadar. Ama malum şahsı Allah yerine koyanı gördüm.

Onu sizin partinin yalakaları yapıyor.
Hani şu "bizim için ikinci peygamberdir" diyenler.
Ben Atatürk'ü Allah yerine koyanı görmedim bu güne kadar. Ama malum şahsı Allah yerine koyanı gördüm.
Benim parti derken? Ben AKP'li değilim hocam, RTE'yi de peygamber yerine koyana da bir şeyler denmeli ama forumda olduğumuz için diyemiyorum. Ayrıca tapanlar da var ve bunlara nadiren de olsa rastlayabiliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı