Jahrein "Atatürk'ü sevmeyenlere boydan gireyim" dediği için ifadeye çağırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana teşhis olarak okuduğunu anlamama tanısı koyuyorum.

Benimle haddini bilerek konuş hain derken kimlere hain dediğimi gayet iyi biliyorsun. Sırf senin gibiler yazmasın diye oraya yazdım.

Kurtuluş Savaşı örneği veriyorum bana iç savaş diyor garip.

Önüne geleni faşist ilan eden radikal ideolojik tip kafa yapısı.

Kimseye üstü kapalı hain demiyorum. 5. defa da olsa 10. defa da olsa git yazdıklarımı tekrar oku. Sevmeyenlerin %95'i bilgisizliklerinden sevmiyorlar bu yüzden onlara hain demiyorum. Hain olan kısım ise Atatürk'ü bilmesine rağmen her daim onu kötüleyen Türk düşmanı, geriye kalan %5'lik kısım ima ettiğim şey bu.

Karakterini soy isminden aldığını düşünüyorsan değil soyumdan, senin soyundan utanırım.

Saygı hak etmeyene kimse saygı duymak zorunda değil. Değilim. Hak edeni ise herkes sevmek zorunda. Zorundasın.
Tüm samimiyetimle yazıyorum 2. Cümleden sonrasını okumadım.

Şuna bak. Atamı sevmeyenlere giydiriyorum deyinca nasıl da triggerlanmışlar.
Eki Görüntüle 1422448
Böyleleri sevmedikleri adamın kurduğu ülkede yaşıyorlar. Yüzsüzlük bu olsa gerek.

Hadi biz triggerlendik diye var sayalım, atamı sevmiyorum desem nasıl beni rapor edeceksiniz orasınıda biliyorum.

Benim parti derken? Ben AKP'li değilim hocam, RTE'yi de peygamber yerine koyana da bir şeyler denmeli ama forumda olduğumuz için diyemiyorum. Ayrıca tapanlar da var ve bunlara nadiren de olsa rastlayabiliyoruz.

Oluyor be kanka, onlarına durumu çok normal değil dediğin gibi.

Ben sana hakaret etmedim canım benim, daha okuduğunu anlayamıyorsun gelip burada laf atmaya çalışıyorsun :D

Atatürkçüyüm kardeşim :D

Atatürkçü değilim :D?

Hadi biz triggerlendik diye var sayalım, atamı sevmiyorum desem nasıl beni rapor edeceksiniz orasınıda biliyorum.

Oluyor be kanka, onlarına durumu çok normal değil dediğin gibi.

Atatürkçü değilim :D?
Yaşına baktım da daha 2000 doğumlusun, yani mevcut iktidar iktidar olalı sen 2 yaşındaymışsın, çok merak ediyorum Atatürk'ü neden sevmiyorsun sadece merak. Hadi 60 yaş boomerlara alıştık da bu siyasal islam sizi nasıl zehirledi onu merak ediyorum.

Yaşına baktım da daha 2000 doğumlusun, yani mevcut iktidar iktidar olalı sen 2 yaşındaymışsın, çok merak ediyorum Atatürk'ü neden sevmiyorsun sadece merak. Hadi 60 yaş boomerlara alıştık da bu siyasal İslam sizi nasıl zehirledi onu merak ediyorum.

Siyasal İslam'cı değilim, üzerine gram alakam yok. Peki Atatürk'ü sevenler onu gördüğümü veya onun döneminde yaşadılar mı ki Atatürk'ü seviyorlar?

Siyasal İslam'cı değilim, üzerine gram alakam yok. Peki Atatürk'ü sevenler onu gördüğümü veya onun döneminde yaşadılar mı ki Atatürk'ü seviyorlar?
O dönemi birebir yaşamana gerek yok. Cumhuriyet kazanımlarını ve devrimlerini gerçekleştirmesi, hilafeti kaldırıp parlamenter sistemi getirerek ülkede seçme ve seçilme hakkını bu milllete bahşetmesi, kısacası padişahın kulu kölesi olmaktan men etmesi Atatürk'e minnet duymam ve sevmem için yeterli sebep.

"Kadir Mısırlıoğlunu sevmeyenlere boydan gireyim" diye yazsaydı madalya takarlardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı