Jahrein ve Erzurum oyunu olayı

Olay Erzurum değil. Jahrein'in izleyicilerinden oyunu gömmelerini istemesi. Yapımcı zaten çok ahlaklı biri değil. Eski oyunlara bakarsanız anlarsınız. Böyle bir patlama olmuş.

İşte tam olarak demek istediğim bu!

Jahrein, her zaman olduğu gibi eleştirinin dozajını kaçırmış. Geliştirici de doğal olarak sinirlenmiş.

Ama oyun gerçekten rezalet ve bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama, Jahrein belli bir yere haklı. Daha opsiyonel bir eleştiri yapması gerekiyordu kanaatimce. Ağır konuşmuş, şaşırmadım ama. Klasik Jahrein ve onun koyun sürüsü...

Yapımcının Jahrein'e yazdığı cevap gerçekten yakışmamış yapımcıya

Evet. Ama herkes yıkıcı eleştiri yapıyor. Ben potentia yı Erzurum'la kıyaslarsak bayağı başarılı buldum ve oynarken hafif de olsa eğlendim. TLOU çakması diyenler TLOU oynasın. 2 tane oyun çıkıyor ikisini de gömüyorlar. E tamam siz yapın o zaman ? ( Erzurum'u savunmuyorum. Çok rezalet bir oyun) Umarım yapımcılar bu konuyu görürler. 1-2 Yama getirirler.

Özgün olmayan, din sömürüsü ve Türk kültürünü sömürmek üzerine kurulu olmasını eleştirdi.

Karşı taraf bunu islam düşmanlığı sandı. Ben bu oyunun milli diye tabir edilen sınıfa girdiğini sanmıyorum. Özgünlük yok. Bariz şekilde çakma bir oyun...

Başkası eleştirince gündem olmuyor ama Jahrein yapınca gündem olmasına anlam veremiyorum. Aynı eleştiriyi oyunu alıp iade eden Amerika vatandaşı Adam veya Alman Hans için yapılmıyor oluşu ayrı komik.

İki taraflı prim kasma olarak görüyorum. Bu işler böyle ilerliyor...

Hocam o oyuna update (Erzurum) falan gelmez. Metmellow update gelince bakarız falan demiş ama update ile koskoca oyunu long dark gibi baştan sona değiştirecek hali yok herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…