Jahrein ve Erzurum oyunu olayı

Tam emin değilim ama Mount and Blade Türk oyunuysa bu oyundan daha iyi:

Bakın bu oyunu sadece 1 kişi yaptı ve Epic Games tarafından yarışmada 1. seçildi. Madem tek bir kişi tarafından böyle bir oyun yapılabiliyor neden biz The Long Dark'ın çakmasını yapalım ki? Ben burada Jahrein'e katılıyorum sadece saz çalarak mükkemel bir Türk oyunu diye ortalıkta dolaşmasın.

Hocam siz de şöyle yorumlarınızdan bıkmadınız mı? Jaho'yu çok izlemiyorum ama ne bileyim yani... Sizde 2-3 haksız yerinden dolayı adamı günah keçisi yapıyorsunuz.

Yayında durmadan overreact, izlenme düştü başka yayıncılara sallayim, Ergenliğe yeni giren ve jaho izlemeyi marifet sanan 14-17 yaş arası chat, her yayın abi ben oraya gittim o olay öyle değil hikayeler. Azacık insan olsa onu oraya getiren oğuz sasi ile servet abiye yayınlarında sallamazdı, yayın ortamına oğuz sasi sayesinde girdi ünlü olunca dalga geçmeye başladı.

Bir şeye mahkum kalmam. Oyunun grafikleri, coğrafya üzerinden manipüle ettikleri, fiyatı, sundukları ile kötü. Kötüye kötü diyorum, derim. Birazcık algınız varsa The Long Dark'ın kötü bir kopyası olduğunu anlarsınız.
Zaten oyun iyi diye bir şey demedim, okuma yazman ve anlama kabiliyetin varsa anlaman zor olmamalı. Ayrıca piyasada kaç tane Türk yapımı kaliteli oyun var? Böyle adamlara yapıcı eleştiriler yapın, 2 yıl sonra uğraşıp iyisini yapsın. Yapımcının hevesi nasıl kırılmıştır şimdi, belki de bu adama bu kadar yüklenilmese 2 yıl sonra orijinal ve harika bir oyun ile karşımıza gelirdi. Ama her zaman olduğu gibi sadece bir tarafını büyüten bazı adamlar boş boş konuşarak heves ve umut kırdılar. Bizim Türk milletinde bir şeye destek olmak ve yapıcı eleştiri yapmak gibi bir şey yok zaten. Destek olmanıza da gerek yok, köstek olmayın yeter.

1614183840082.png

Yeni bilgi.

Hocam o olumsuz İngilizce yorumlarda Jahrein fanlarından İngilizce bilenlerdir :D
Gerçekten yabancı olan bir sürü kişi var, profillerindeki yorumlardan diğer incelemelerinden görebilirsiniz. Ayrıca oyunun topluluk kısmında yabancıların açtığı The Long Dark vs Erzurum adlı konular bulunuyor ve o konularda da oyunla ilgili düşünceler olumsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı