Jahrein ve Erzurum oyunu olayı

Arkadaşlar öncelikle olayı anlatayım. Jahrein Erzurum oyununu oynamış çok fazla gömmüş, dalga geçmiş. Oyunu bitirmiş ve iade etmiş. İzleyicilerine de iade etmelerini istemiş. Oyunun yorumları Full negatif ve küfür dolmuş. Pintipanda durumu açıklarken Jahrein demedi ama 2 saniye araştırınca Jahrein olduğunu öğrendim. Yapımcı bunu görünce aşırı sinirlenmiş ki bu cevabı vermiş;

Eki Görüntüle 894389

Maalesef yapımcı sinirden Jahrein'e ve izleyicilerine hakaret söyleminde cevap vermiş. Üstüne İslam ve Allah'ı karıştırınca iyice batmış diyebilirim. Keşke böyle bir cevap vermeşey miş. Evet Erzurum'da milli değerler sömürülmüş. Ama bu kadar yıkıcı eleştiri yapmak yapımcıyı üzer. Jahrein zaten yıkıcı eleştiri yapan biri çoğunlukla. Bu cevabı gören herkes yapımcıya kin beslemiştir. Neyseki potentia da böyle bir durum yok. Oyun çoğunlukla iyi eleştiriler ve geri dönüşler aldı. Anlamadığım şey şu; milli oyun çıksın diyoruz 1-2 oyun çıkıyor. Onlarada yıkıcı eleştiri yapıyoruz. Bu olayda da kötü yorum yapan Jahrein izleyicilerinin suçu da biraz var. Sırf Jahrein istedi diye böyle kötü küfürlü eleştiri yapılmaz ki. Haberimi okuduğunuz için teşekkür ederim. Kaynak:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapımcıların önceki oyunu olan "small sister?" oyununa baktım. Diyaloglar küfür ve +18 dolu. Cidden durum içler acısı.
Bence yapımcılar haklı, yorumlara gelip sövüp sayıp hakaret eden edepsizler karşı bence gayet yerinde bir cevap vermişler. Eğer doğru düzgün bir uslup kullanarak dertlerini anlatsalardı bişey demezdim.
 
Bence yapımcılar haklı, yorumlara gelip sövüp sayıp hakaret eden edepsizler karşı bence gayet yerinde bir cevap vermişler. Eğer doğru düzgün bir uslup kullanarak dertlerini anlatsalardı bişey demezdim.
Yorumlarla Jahrein'in ne alakası var? Jahrein mi demiş gidip yorumlarda küfür edin diye?
 
Özgün olmayan, din sömürüsü ve Türk kültürünü sömürmek üzerine kurulu bir oyun. Önceki oyunları da garip.

Bu oyun yerine bu konuda bazılarının paylaştığı Türk oyunlarına destek vermek en iyisi. En azından onlar duyguları sömürmüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı