Jahrein'in Milletvekili Seçimlerine Adaylığını Koyması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam mı genç beyinmiş. Kahkaha emojisinden daha büyük bir emoji lazım. Güya 3 kelimeden 1 tanesine küfür koyarak bir şeyleri eleştirdiğini zanneden insan müsveddelerinden birisidir. Twitter'da sadece hükümeti veya sadece muhalefeti takip edip tweet atan kesim ile aynı kitleye sahiptir. Sesini bir yere ulaştıramaz. Aday olursa da hakkında şikayette bulunacağım kişidir. Böylelerinin milletvekili olacağını görürsem Atatürk'ün değerlerini kaybetmişiz derim. Zira beğenmediği şeyi güya eleştirirken "tu kaka" yapan insanlardan hiçbir şey olmaz.
Hangi eleştirisi dediğin gibi? Kitlesinin böyle olduğu çıkarımına nasıl vardın? Sesini neden bir yere ulaştıramasın? Atatürk'ün değerlerini babasının çakarlı makam arabasıyla emniyet şeridinden yardırarak kafedeki arkadaşlarının yanına giden kızın babası olan Milletvekili'nin absürt bahanelerle örtmeye çalışması mı, sosyal medyadan eleştiri gelince A1 Türkçe ile saldırarak yorum yapan daha facebook'u doğru yazamayan dinozor milletvekilleri mi koruyor da Jahrein gelince kaybedeceğiz? Beğenmediği şeyleri dile getirmek vatandaşların görevi değil midir? Her vatandaşın buna hakkı yok mudur? Meclisteki ilkokul mezunu, Türkçe'yi düzgün yazamayan, halkın sorunlarını dile getiremeyen, dinozor milletvekilleri kalsın onlarda sorun yok, bir yayıncı bağımsız adaylık sunacağım dediğinde bir tetiklenme var hemen, garip.
 
Bu S400 alıp canlı yayında iade falan eder şimdi.
 
Bazıları sırf gösteriş için yapıyor demesi ayrıca kilosu ve davranışlarını ciddiye alamam diye tepki gösterenler şuan milletvekili olanların oraya nasıl geldiğini sorgulamıyor üzücü gerçekten. Boyları sandıklara yetişmiyor diye kitlesini gerçekten çoğunluk olarak 12 yaş olduğunu düşünenler var. Çoğunluğun yaşı büyük tabi ki yaşı küçüklerde var ama bilmeden konuşmak bu ülkede vazife olmuş. Milletvekili rüyasında mı olacakmış diyenler var en az ilk okul mezunu olanlar milletvekili olabiliyor siz düşünün gerisini. Ayrıca gençlerin bu tür siyasi adımları bizim için avantaj olacaktır dünya artık değişim çağında buna ayak uydurabilen genç siyasiler olacak maalesef yaşlı siyasiler ayak uyduramayacak.
 
Videoda tek katıldığım nokta, başörtüsü konusu, gerisi zırvalamış.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı