Jailbreak edilmiş iPad 4'te ekran kaydedici çalışmıyor

abdullah2882

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, eski IPad'ime jail break yaptım ve ccrecorder Tweak'ini ekledim. Control Center'de bu buton gözüküyor ama basamıyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bilenler varsa yardım etsin. N'olur, çok istiyorum.
iPad 4 iOS 10.3.4

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aynı cihaz bence de var ve Jailbreak'li böyle bir ekran kaydediciyi hiç denemedim ama şöyle yapabilirsin cydia ya da zebraya girip ilk dissmisprogress yükleyeceksin sonra restart springboard yapacaksın sonra maize(iOS 10) yükleyeceksin sonra restart springboard yapacaksın sonra ayarlardan maizeye geleceksin ve ekran kaydediciyi ekleyeceksin yalnız şunu diyeyim maizede sakın çok şey ekleme çünkü springboardı çökertebiliyor ve sıfırlamak gerekebiliyor.

yanıtınız için çok teşekkür ederim öncelikle jailbreakı ilk defa yaptımda bu işlem için bilgisayar gereklimi ?

Yanıtınız için çok teşekkür ederim öncelikle Jailbreak'ı ilk defa yaptımda bu işlem için bilgisayar gerekli mi?

Jailbreak'i atıp zebrayı ya da cydiayı yükledikten sonra daha bilgisayara gerek yok.

Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Jailbreak'i atıp zebrayı ya da cydiayı yükledikten sonra daha bilgisayara gerek yok.

Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
merhaba dediklerinizi yaptım iki adet maize iki adet dismissprogress ekledim ve tablet safe moda gecti springboard yapınca ama ayarlara maşze gelmedi safe moddan çıkmammı lazım ?

Merhaba dediklerinizi yaptım iki adet maize iki adet dismissprogress ekledim ve tablet safe moda gecti springboard yapınca ama ayarlara maşze gelmedi safe moddan çıkmammı lazım?

İki adet yüklemeyecektinki ben ilk demiştim orada safemoddan çıkmayı deneyin inşallah springboard tamamen çökmemiştir.

Yeniden başlattım Jailbreak'ı tekrar kurunca yine safe moda gecti sanırım yüzüm gülmeyecek bir türlü şu chazda ekran videosu kaydedemiyorun çok uğraşıyorum olmuyor şansımız yok be abi

Tam da benim yaşadığımı yaşamışsın bende çok uğraştım bir tek sıfırlayabildim maalesef cihazı sıfırlaman lazım ilk bir yedeği al sonra sıfırla.

Cihazı sıfırladıktan sonra ccrecorderi deneyin not edeyim bende maize kasarak çalışıyordu ama hiç çökme görmemiştim sonradan çöktü zaten sanırım cihaz zorlanıyor ve kaldıramıyor zaten 12 yıllık bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…