A arslN Femtopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar jak girişli bir mikrofon aldım sistemde takılı gözüküyor fakat ses gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar jak girişli bir mikrofon aldım sistemde takılı gözüküyor fakat ses gelmiyor. Ne yapmam lazım?
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 8 Şubat 2023 #2 arslN dedi: Arkadaşlar jak girişli bir mikrofon aldım sistemde takılı gözüküyor fakat ses gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ses mi gelmiyor mikrofon mu çalışmıyor? HeisenberG_g dedi: Ses mi gelmiyor mikrofon mu çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Ve jak girişinin fotoğrafını atar mısınız? Artı 0 Eksi
arslN dedi: Arkadaşlar jak girişli bir mikrofon aldım sistemde takılı gözüküyor fakat ses gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Ses mi gelmiyor mikrofon mu çalışmıyor? HeisenberG_g dedi: Ses mi gelmiyor mikrofon mu çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Ve jak girişinin fotoğrafını atar mısınız?