Çözüldü Jak Kablosunu Takınca Bilgisayarın Yeniden Başlaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

f.aygun

Hectopat
Herkese merhaba. Bluetooth bir kulaklığım var, bilgisayara AUX ile bağlanabiliyor. Kulaklığı yeni aldığım sisteme takarken tam kasadaki girişe temas ettiği anda bilgisayar yeniden başlatıyor. Ama her zaman olmuyor bu. Başka bir kabloyla denedim, onda da oluyor bazen. Sorun nedir bilgisi olan var mı?

Çözüm
Sorunun kısa devre olduğunu düşünmüyorum artık, öyle olsa her zaman resetlenirdi bilgisayar. Ayrıca geçen gün kasadan hafif elektrik çarptı. Akım korumalı prizler varmış, sorunu önleyebilir mi bunlar?
Sorunu çözdüm sanırım. Akım korumalı priz aldım. 1 haftadır sorun çıkmadı.

Sorunun kısa devre olduğunu düşünmüyorum artık, öyle olsa her zaman resetlenirdi bilgisayar. Ayrıca geçen gün kasadan hafif elektrik çarptı. Akım korumalı prizler varmış, sorunu önleyebilir mi bunlar?
Arkadaşlar akım korumalı priz sorunu çözdüğüne göre, sorunun bilgisayarımda olmadığını söyleyebilir miyiz?
Bunu kabloyu çıkarmadan çözmenin bir yolu var mı? Çünkü her seferinde arkaya takmak çok zor olur kasanın arkası duvara dönük ulaşmak zor.

7.1 Usb Ses Kartı 12 Kanal 5hv2 Destekli Kablolu Audio Çevirici - n11.com
Bu tür dönüştürücüler bulunmakta, portu çıkartırsınız bir tane bundan alır, yolunuza bakarsınız.

Sorunu çözdüm sanırım. Akım korumalı priz aldım. 1 haftadır sorun çıkmadı.

Arkadaşlar akım korumalı priz sorunu çözdüğüne göre, sorunun bilgisayarımda olmadığını söyleyebilir miyiz?

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı