- Makaleler
- 2
@Deadpool1533 Yazma hızına bakarak SSD alınmaz. Bütçeniz için en F/P ürün.
Düşük okuma hızına bakmayın. James Donkey sizi kesinlikle üzecektir. Eğer düşük okuma/yazma hızına takıldıysan bütçeyi arttırman gerekecek.Bu ürünün yazma hızı düşük gibi geldi. İlginç ama sitede bir tane bile olumsuz yorum yok James Donkey için.
Buna bakmıştım. Sanırım Asus dizüstü bilgisayarlarda bu sorun oluyor.
Bunun için para biriktiriyorum. Aslında bunu almak daha mantıklı.Bulabileceğiniz en kaliteli SSD'lerden biri. Bunu tercih edebilirsiniz.
Corsair Force le 200 120 gb SSD Disk CSSD-F120GBLE200 Fiyatı
Bu üründe olumsuz yorum görmediğim için merak ettim. Acaba iyi mi diye.Düşük okuma hızına bakmayın. James Donkey sizi kesinlikle üzecektir. Eğer düşük okuma/yazma hızına takıldıysan bütçeyi arttırman gerekecek.
Hi-Level'in çok iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum. Corsair, Samsung vs. varken bu tip markalar tavsiye etmem açıkçası.Bunun için para biriktiriyorum. Aslında bunu almak daha mantıklı.
Bu üründe olumsuz yorum görmediğim için merak ettim. Acaba iyi mi diye.
Bu ürün nasıl sizce ?
Hi-Level Ultra 120GB 550MB-530MB/s 2,5" Sata3 SSD Fiyatı
Hi-Level Tavsiye EtmiyorumBu ürün nasıl sizce ?
3D NAND teknolojisi ile üretilmemiş. Ben de oyumu Crucial BX500'den yana kullanıyorum.Bulabileceğiniz en kaliteli SSD'lerden biri. Bunu tercih edebilirsiniz.
Corsair Force le 200 120 gb SSD Disk CSSD-F120GBLE200 Fiyatı
Bu üründe olumsuz yorum görmediğim için merak ettim. Acaba iyi mi diye.
Bu ürün nasıl sizce ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.