James Donkey 710 alınır mı?

Bütçe
260
Aynen. Bayağı fazla. Her insan sorun yaşadım diye konu açmıyor. Memnun olanlar daha 1-2 aylık kullanıcılar. Alman markasıyla ve Çin'de merdiven altı üretilen bir şeyi karşılaştırıyorsunuz. Garanti dediğin şey kullanıcı hatası deyip geri gönderirler ürünü. Ne bu "eşek" fanboyluğu? Sen bu kulaklıkta sorun yaşadığın zaman aynısını der miydin bilemiyorum. 🙂
size 2 yıldır kullanıyorum 1 yıldır kullanıyorum diyen o kadar insan bulabilirim ki ... İlk defa oyuncu kulaklığı alıyorum ve bu marka ile karşılaştım hangi marka olursa olsun umrumda değil sadece çok ucuza performans almak istiyorum ve %75 - 80 memnun olduğunu gördüğüm jd 710 a yöneldim fiyat performans bu değilmidir zaten ayrıca sorun yaşayıp yollayan herkes memnun geri dönüşümden
 
Benzer fiyata aldığınız ürünlerin malzeme kalitesi ve performansından öte satış sonrası desteği fark eder. Kıyaslama yaparken mümkünse dolar fiyatına bakın. Ve ne olursa olsun, en alt kalite de olsa kendini kanıtlamış markalar tercih edilmeli.
 
Tartışma bittiyse konumuza dönebilir miyiz arkadaşlar alayım mı yoksa daha iyi dediğiniz USB kulaklık var mı?

Bu fiyat bandında marka olarak bu var ama mikrofon kalitesi iyi değilmiş
 
James Donkey 710 değilde.James Donkey 711 gayet kaliteli bir kulaklık kendimde kullanıyorum. Mikrofonu çok az kötü olsa da fiyat performans ürünü diyebilirim. Ben fiyatını 179 TL'ye almıştım. Fakat ürünün fiyatı aşırı derecede artmış.
 
James Donkey 710 değil de. James Donkey 711 gayet kaliteli bir kulaklık kendimde kullanıyorum. Mikrofonu çok az kötü olsa da fiyat performans ürünü diyebilirim. Ben fiyatını 179 TL'ye almıştım. Fakat ürünün fiyatı aşırı derecede artmış.

711 ile 710'un tek farkı tasarım ve padler diye biliyorum. Kaç aydır kullanıyorsunuz? En önemlisi uzun kullanımda rahatsız ediyor mu?
 
711 ile 710'un tek farkı tasarım ve padler diye biliyorum. Kaç aydır kullanıyorsunuz? En önemlisi uzun kullanımda rahatsız ediyor mu?

710 ve 711 kullandım sana 711 gerçekten tavsiye ederim. Padleri hem deri hem de terletmiyor. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Kulaklığın kablosunun uzunluğu ve kalınlığı ideal. Mikrofon sesi biraz kısık onu ayarlayabilirsiniz. Ayrıca mikrofon ağzınıza yaklaştırabiliyorsunuz. Almanızı öneririm. Fiyat performans bir ürün.
Aldığım mağaza ise İncehesap.
 
James Donkey 711 kullanıyorum ve 710 almanı öneririm, ışıkları yüzünden ev pavyona dönüyor gece oynuyorsan tüm odan yeşile dönüyor. Kablosu yeterli uzunlukta olsa da kulaklığı çevirdikce kulaklık kablosu çok sinir bozucu hale geliyor her gün bir kere çıkartıp sarkıtıyorum. Mikrofon sesini açmanız gerekiyor. Malzeme kalitesi kötü ama bu fiyat için güzel bir ürün olarak görüyorum. Pedleri hoşuma gitti diyebilirim önceki cümlem pedler için geçerli değil.
 

Geri
Yukarı