James donkey 710 mu Gamepower Medusa mı?

Naso

Kilopat
Arkadaşlar bazı bilenlere sordum herkes Medusa diyor, ben Medusa'nın tasarımını sevmiyorum. Buna karşılık James Donkey 710 tasarımı çok hoşuma gitti ama 40 mm sürücüleri var.Medusa'nın 50 mm sürücüleri var. Sizce aradaki farklara değer mi?
(NOT: Tam bir mavi renk hastasıyım yeşili çok sevmem.)

Bende medusa var, memnunum, 1 seneye yakın kullandım. Lakin eşek de geympavır da önerilmiyor. Başka seçenekler düşünebilirsin.

Bende medusa var, memnunum, 1 seneye yakın kullandım. Lakin eşek de geympavır da önerilmiyor. Başka seçenekler düşünebilirsin.
Demek istediğim bende sıkıntı çıkmaması sende çıkacağı anlamına gelmiyor. İkisinden de uzak dur ikisi de merdiven altı üretilip marka basılan kulaklıklar.

İkisi de alınmaz, Bütçenizi belirtin.
En fazla 160 tl civarı yani rainbow ve cs oynuyorum çok bisey yapmiyacagim rainbow6 da ses kasmak için alıyorum zaten telefon kulaklığı csye yetiyor ama r6 için ses çok az geliyor. Başka öneriniz varsa söyleyin ama 200 250 tl lik kulaklık önericekseniz yazmayın. ben de öğrenciyim zar zor paramı denkleştirip alıyorum zaten.

Merdiven altı falan değildir. Fiyat performans ürünüdür! Markayı kötüleyenlere bakma sen. 150tl verip ne beklıyolar anlamak güç doğrusu. 7.1 Surround ses veren bu fiyatta kulaklık yok zaten. Alıp kullana bilirsin medusayı sadece derisinde zamanla açılmalar olabiliyor dikkatli kullanırsan oda olmaz. İleride paranı biriktirirsin HyperX Cloud Alpha alırsın rahat edersin.

Arkadaşlar asıl sormak istediğim medusa ve James donkey 710 arasındaki fark değer miben tasarımı için james donkey almak istiyorum sizce ne yapayım
js 710 ile medusa arasındaki farkı sordum arkadaşlar daha iyisi varsa söyleyin lütfen.

Arkadaşlar asıl sormak istediğim medusa ve James donkey 710 arasındaki fark değer miben tasarımı için james donkey almak istiyorum sizce ne yapayım

James donkey ile ilgili fikrim yok dostum. Medusayı gözün kapalı ala bilirsin.. o fiyata o performans yok bana göre. Kullanan arkadaslarım da var hepsi memnun bu fiyata bu üründen.

Ben kardeşime Luna almıştım kafama büyük geldi dedi attı kenarda duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…