Mefrak Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 333 Makaleler 1 Yer Bolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hekim 15 Aralık 2019 #11 Mefrak dedi: Ben kardeşime Luna almıştım kafama büyük geldi dedi attı kenarda duruyor Genişletmek için tıkla... Senin konuyu görünce aklıma geldi ilan açtım Gamepower Luna 125TL (SATILDI) | DonanımHaber Forum Kardeşime 1 yıl kadar önce aldığım kulaklık az kullanılmış sorunsuz çalışmakta ve kondisyon olarak fotoğraflarda göründüğü gibi iyi durumdadır. forum.donanimhaber.com
Mefrak dedi: Ben kardeşime Luna almıştım kafama büyük geldi dedi attı kenarda duruyor Genişletmek için tıkla... Senin konuyu görünce aklıma geldi ilan açtım Gamepower Luna 125TL (SATILDI) | DonanımHaber Forum Kardeşime 1 yıl kadar önce aldığım kulaklık az kullanılmış sorunsuz çalışmakta ve kondisyon olarak fotoğraflarda göründüğü gibi iyi durumdadır. forum.donanimhaber.com
ahmetbaha_53 Centipat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 127 15 Aralık 2019 #12 james donkey 710 kullanıyorum kuaklık aşırı rahat ama bass yok haberin olsun rahatsız etmiyecekse alabilirsin
james donkey 710 kullanıyorum kuaklık aşırı rahat ama bass yok haberin olsun rahatsız etmiyecekse alabilirsin