James Donkey 712 vs Rampage Pulsar vs Gamepower Medusa vs Bloody G528

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
James Donkey 712, Rampage Pulsar, Gamepower Medusa, Bloody G528 bunlardan hangisini veya başka bir kulaklık ne önerirsiniz?

Rampage Rgw9 almaya karar verdim. Benim için USB olması önemli PC' nin jak girişleri bozuk olduğundan dolayı. Ayrıca videolardan da izlediğim kadarıyla gayet güzel kötü bir sorununu görmedim.
Bu arada çok pardon :) konu benim değilmiş kendi konum sandım kendim alır gibi cevap vermişim :)

Rampage Rgw9 almaya karar verdim. Benim için USB olması önemli PC' nin jak girişleri bozuk olduğundan dolayı. Ayrıca videolardan da izlediğim kadarıyla gayet güzel kötü bir sorununu görmedim.

Bu arada çok pardon :) konu benim değilmiş kendi konum sandım kendim alır gibi cevap vermişim :)
İstediğiniz oysa yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun.

Ya aslında şöyle diyim trendyolda benim 60 lira çekim var ve ders çalışacağım için zaten fazla para vermek istemiyorum ses güzel gelsin kulağım rahat olsun tamamdır yok bass özelliği az yok mikrofon çok iyi değil falan bunlara çok takılmama gerek yok yani o yüzden trendyoldan james donkey 711 düşünüyorum 190 lira 60 lira indirimle 130 liraya gelecek yani 130 liraya iyi olmaz mı almam ? Ya da rampagelerden 200 liraya kadar önerebilirsin trendyoldan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı