İnceleme James Donkey 720 USB Kulaklık

Merhaba, bir süredir James Donkey 720 kullanıyorum ve genel olarak deneyimlerimden bahsetmek istiyorum.

Artılar:
  • Rahat bir kulaklık, saatlerce takmama rağmen terletmiyor. Rahatsızlık vermiyor.
  • İyi bir mikrofona sahip, oyunlarda ve birebir iletişimlerinizde sizi üzmeyecek bir mikrofonu var.
  • Ses kalitesi olarak muadilleriyle hemen hemen aynı bir ses kalitesine sahip. Ortalama düzeyde olduğunu düşünüyorum.
  • FPS shooter tarzı oyunlarda ayak seslerinin nereden geldiğini iyi bir şekilde anlayabiliyorsunuz.
  • Benim için bir artısı da USB olması oldu. Dizüstü cihazımda tek jak girişi var, USB olması bayağı iyi oldu. Yoksa farklı bir kulaklıkta dönüştürücü kullanmam gerekecekti veya fiyat olarak daha üstlere çıkıp daha iyi bir USB kulaklık almam gerekecekti.
  • Kulağı iyi kapatıyor, pedler yumuşak.
  • Kumanda yoluyla çeşitli özelliklerini açıp kapatmak, mikrofonu kontrol edebilmek ve ses seviyesini azaltıp artırabilmek güzel olmuş.
Eksiler:
  • Sürücüsü aşırı berbat. Hiç olmasa daha iyiymiş.
  • Sürücüsünden Virtual 7.1 gibi ayarları aktif ettiğinizde aldığınız ses epey bir boğuklaşıyor. 7.1 olayı hikaye gibi diyebilirim.
  • Titreşim özelliğinden çok memnun kalmadım. O yüzden kumandasından kapatıyorum o özelliği.
  • Tasarımsal açıdan çok da iyi bir görünüşe sahip değil.
  • Bass bir tık fazla, Valorant gibi oyunlarda silah seslerinde hissediliyor bu durum. Bir süre sonra baş ağrıtıyor.
Genel olarak bu şekilde, memnun olduğumu söyleyebilirim. Fakat o bütçelere çıkmışken biraz daha bütçenizi artırıp daha iyi bir kulaklık alabileceğinizi de belirtmeliyim.

Son düzenleme:
Eşek donkey. Onun dışı idare eder bir inceleme olmuş.

Güzel inceleme bende Rush RHX72 var onda da titreşim özelliği var açık olduğu zaman kulak zangır zangır titriyor.
James Donkey 720 ile bu özelliği ilk defa deneyimledim. Hiç memnun kalmadım, kapalıda tutuyorum. Belki başka kulaklıklar bu özelliği daha iyi yansıtabiliyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…