James Donkey JD512 M.2 SSD alınır mı?

Bütçe
5000
JD Adata Hilevel v.s. bunları tavsiye etmeyiz. Kioxia iyidir yavaş olabilir ama kalitelidir.
Ayrıca yavaş da değil, arkadaşın attığı SATA SSD'nin en az 4 katı hıza sahip :D

Yok hocam sıfır 228.31 yıl çalışma ömrü var ve önerdiğiniz SSD'ye bakın Ultra çakma kaçak.
Ultra çakma kaçak falan değil Kodak markasına ait ve kendim de kullanıyorum. Ayrıca satıcısı da Kodak'ın ta kendisi, çakma gelme ihtimali yok.

M.2 yerine SATA SSD alınmaz yani hocam. Hızları filan düşük ama cidden bu model ise:Intel S3700 800 GB Specs

Galiba üretilmiş en iyi SATA SSD'lerden biri ama sorunlumu bir fikrim yok.

Hocam ben Hi-Level Ultra series 120 GB SSD kullanıyorum ama artık 5yılın sonunda çökmeye başladı. sata ssd hızına alışkınım yeterki ömürlük olsun

Hocam ben Hi-Level Ultra series 120 GB SSD kullanıyorum ama artık 5yılın sonunda çökmeye başladı. sata ssd hızına alışkınım yeterki ömürlük olsun
2.el ürünler bu durumda meçhul, adamın ne yaptığı veya ne ettiği bilinmiyor. Ayrıca bu modelde kronik sorun varmı veya sıkıntısı varmı oda meçhul. Exceria G2'de üzmez doğrusu, ısınsa bile uzun ömürlüdür ama bu Intel cidden sorunsuz ise sağlam bir model. Tabi bilgiler uyuşuyor ise.

2.el ürünler bu durumda meçhul, adamın ne yaptığı veya ne ettiği bilinmiyor. Ayrıca bu modelde kronik sorun var mı veya sıkıntısı var mı oda meçhul. Exceria g2'de üzmez doğrusu, ısınsa bile uzun ömürlüdür ama bu Intel cidden sorunsuz ise sağlam bir model. Tabii bilgiler uyuşuyor ise.

Evet hocam tüm bilgiler uyuşuyor SSD sıfır denilecek kadar temiz daha 2 gün kullanılmıs sunucudan çıkmış yenisini takmışlar çok önceden.

Evet hocam tüm bilgiler uyuşuyor SSD sıfır denilecek kadar temiz daha 2 gün kullanılmıs sunucudan çıkmış yenisini takmışlar çok önceden.
HDSentinel ile ne kadar kullanıldığına bi bakın derim.

Geri
Yukarı