Berkay Bağcı Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 @Murat5038 @Recep Baltaş merhaba dizüstü bilgisayarıma james donkey kulaklığımı takınca mavi ekran hatası alıyorum. Driver Power State Failure. İsterseniz dumb dosyasını buraya atabilirim.
@Murat5038 @Recep Baltaş merhaba dizüstü bilgisayarıma james donkey kulaklığımı takınca mavi ekran hatası alıyorum. Driver Power State Failure. İsterseniz dumb dosyasını buraya atabilirim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Ekim 2021 #2 Berkay Bağcı dedi: @Murat5038 @Recep Baltaş merhaba dizüstü bilgisayarıma James Donkey kulaklığımı takınca mavi ekran hatası alıyorum. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE. İsterseniz dumb dosyasını buraya atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yazılımları varsa kaldırıp deneyin. Bağlantıda kopukluk veya farklı giriş varsa ona takmayı deneyin. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Berkay Bağcı dedi: @Murat5038 @Recep Baltaş merhaba dizüstü bilgisayarıma James Donkey kulaklığımı takınca mavi ekran hatası alıyorum. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE. İsterseniz dumb dosyasını buraya atabilirim. Genişletmek için tıkla... Yazılımları varsa kaldırıp deneyin. Bağlantıda kopukluk veya farklı giriş varsa ona takmayı deneyin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Ekim 2021 #3 DMP paylaşın ama James Donkey olması aslında yeterli. Tavsiye etmediğimiz bir marka. Artı 0 Eksi