Edin Dzekoo
Hectopat
Bu monitör alınır mı? Gecikme, renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? FPS oyunlarında gecikme yapar mı? Uzun yıllar kullanılabilir mi?
Bulaşma hiç. Bütçe söyleyin daha iyilerini önerelim. Bu monitörlerde sorun çok çıkar.Bu monitör alınır mı? Gecikme, renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? FPS oyunlarında gecikme yapar mı? Uzun yıllar kullanılabilir mi?
Bu monitör alınır mı? Gecikme, renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? FPS oyunlarında gecikme yapar mı? Uzun yıllar kullanılabilir mi?
Modeli göremedim ama, James Donkey'in hiç bir modeli tercih edilmemeli bence. Ben de zamanında ucuz bütçeden dolayı alacaktım hatta siparişini de vermiştim ama sonradan iade ettim. Almayın.Bu monitör alınır mı? Gecikme, renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? FPS oyunlarında gecikme yapar mı? Uzun yıllar kullanılabilir mi?
Marka olarak zaten komple fason bir marka. Çoğunluklada çöp ürünlere etiket basıyorlar ve monitör olarakta sadece Epic Q40 modeli iyi ama oda KTC H27T22C varken alınmaz.Bu monitör alınır mı? Gecikme, renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? FPS oyunlarında gecikme yapar mı? Uzun yıllar kullanılabilir mi?
Çok bütçe çıkmak istemiyorum 240hz+ tercih edeceğim sizler fp ürün önerirseniz ona göre bakarım.Bulaşma hiç. Bütçe söyleyin daha iyilerini önerelim. Bu monitörlerde sorun çok çıkar.
Bu fiyata başka ne bulabilirim ki böyle yüksek hzli?Bırak monitör marka olarak yanından bile geçme. Kalitesiz ürünler bir şeye yaramaz.
Bütçe?Bu fiyata başka ne bulabilirim ki böyle yüksek hzli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.